Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ingrosso drabbad av dolda smärtor – vägrar söka vård

22 mar, 2022, 17:00 
Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso

Trots svåra smärtor söker inte Åsa Ingrosso vård, något som oroar maken Emilio.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Paret Åsa och Emilio Ingrosso lever ett liv i lyx och flärd i soliga Palma. 2013 hittade dem till varandra, och två år senare slog de slag på saken i ett hemlighetsfullt bröllop på hemma-ön Mallorca. Och de äkta makarna ligger inte på latsidan. Tillsammans driver de restauranger i både Stockholm och Palma, som ofta hyllas på influencer-dottern Bianca Ingrossos sociala medier.

Åsa Ingrosso är dessutom inredare, och förutom att hon har hand om inredningen på de populära restaurangerna, har hon även bjudit bonusdottern Bianca på lite värdefulla stilknep när hon flyttade till en ny lägenhet. Generöst värre!

Drabbad av huvudvärk

På sin Instagram poserar Åsa med ett brett leende i en rosa blazer och hennes älskade Yorkshire Terrier i en väska. Men skenet bedrar, och i bildtexten talar hon ut om de dolda smärtorna.

"Hade så ont i min axel och nacke här, en sån smällhuvudvärk, men det ”syns inte” när man ler. Jag har alltid gjort så. Skrattat och lett bort saker i mitt liv."

Annons

Vidare berättar hon att hon drar sig från att söka vård hos läkare, och istället ofta lider i tystnad. Vad smärtorna i just detta fall beror på framkommer inte i texten.

Emilio Ingrossos vädjan – sök vård

Att Åsa sällan tar sina krämpor på allvar upprör den oroliga maken Emilio. Hon beskriver hur han "tjatar hål i huvudet" på henne, i försök om att få Åsa att kolla upp vad besvären beror på. Det här kontinuerliga undvikandet av symptom och uteblivna kontroller drabbar även Åsa själv, och har lett till en rädsla att en dag bli sjuk– när det redan är försent att upptäcka det i tid.

Åsa berättar att hon undviker att söka vård på grund av att hon är uppfostrad på ett vis där man inte ska synas och ta plats. Det spiller även över i andra delar av hennes liv, och hon har haft svårt att ta pauser eller tacka nej till saker.

Annons

"Jag var ensamstående med 2 barn, jobbade under en period 18 timmar om dygnet i 2 år, tillät mig sova 3 timmar/natt, tills jag en dag inte kunde kliva upp ur sängen. I 3v grät jag nonstop. Numera pressar jag inte längre." skriver hon på Instagram om den svåra perioden.

Stöttas av följare

Åsas blottande inlägg tog emot av en stor våg av stöttande kommentarer. Hennes följare som varit i samma situation delade med sig av tips och råd, medan andra gav henne kärlek och uppmuntran. Så fint för Åsa Ingrosso att hon kan få stöd i den här tuffa tiden!

"Men åhhh❤️ Kändes som jag läste om mig själv🙈 Och blir så stolt. Över dig! Heja dig! 👏👏Det finns ju bara en av dig så just henne måste du vara rädd om! ❤️❤️" Skriver en följare.

"Ta hand om dig , det mesta förvärras om man inte behandlar🙏🧡" Skriver en annan i kommentarerna.

Foto: TT

Annons