Jenny och Niklas Strömstedt ärliga avslöjande om relationen – bodde isär

Niklas och Jenny Strömstedt

Foto: TT

Nu berättar det folkära paret om åren de inte bodde ihop.

Jenny Strömstedts ärliga ord om barnen – berättar om sorgen
1:08

Efter reklamen: Jenny Strömstedts ärliga ord om barnen – berättar om sorgen

(1:08)

Slå på ljud

Jenny och Niklas Strömstedt kan vara ett av Sveriges mest omtyckta par. Se bara på programmet Tillsammans med Strömstedts, som gjort succé i TV-rutan! I serien träffar Jenny och Niklas andra kända par, för att prata om allt som har med relationer att göra.

Under säsongen har stora namn gjort paret Strömstedt sällskap, det är till exempel inte alla som får Stefan Löfven och Ulla Löfven på besök!

Första mötet

I en intervju med Hemtrevligt är Jenny och Niklas oerhört bjussiga och berättar om sitt förhållande. Och de tar med oss på en riktig tidsresa, till första gången deras vägar bokstavligt talat korsades. Jenny berättar att hon var på väg hem från jobbet, när de sågs första gången.

– De stora istapparna på taken ovanför höll på att smälta men jag passerade skylten med texten ”Varning för ras” utan att se den. Plötsligt kom någon springande, tog tag i min arm och sa att här bör man inte gå. När jag tittade upp såg jag att det var Niklas. Precis när han hade dragit undan mig föll en istapp ned på marken alldeles bredvid. Som tur var klarade vi oss båda undan, berättar hon till Hemtrevligt.

Fyra år senare slog paret sina påsar ihop och gifte sig, och förra året firade de sin 10-åriga bröllopsdag. Inte illa!

Niklas och Jenny Strömstedt

Programledarduon tillika äkta makarna.

LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

LÄS MER: Nya bilderna på Agneta Sjödin och Niklas Strömstedts dolda dotter – så ser hon ut idag!

Berättar nu – levde isär

Men allting gick inte lika snabbt. Paret berättar i intervjun att de valde att inte flytta ihop direkt, och det tog hela tre år innan det var dags. Anledningen var att både Niklas och Jenny hade barn sedan tidigare äktenskap.

Jenny hade tre barn sedan tidigare, och Niklas likaså. Två av Niklas barn, hans söner, hade redan flyttat hemifrån, men hans dotter Maja bodde fortfarande hemma. Alla Jennys barn bodde också hemma, varannan vecka. De valde alltså att inte flytta ihop riktigt än, med barnens bästa i åtanke.

– För att ge bonusfamiljen en chans tror jag att det är viktigt att inte stressa fram något genom att ha för bråttom. Samtidigt ska man inte vara rädd för att släppa in varandra, säger Niklas Strömstedt till Hemtrevligt om varför paret levde som särbos.

– Alla bonusfamiljer börjar med de vuxnas beteenden. Man måste också visa respekt för sin partners relation med sina barn, det är inget man ska vara svartsjuk på, säger Jenny Strömstedt i sin tur i intervjun.

Paret firade förra året tio år som gifta!

LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

Det verkar ju ha varit ett vinnande koncept, se bara hur bra det blev!

Foto: TT

LÄS MER: Jan Björklund om kampen med hustrun: "Några jobbiga år"

LÄS MER: Så mycket tjänar Jenny Strömstedt – sanslösa beloppet

LÄS MER: Jenny Strömstedts nya look – syns i direktsändning