Jonas Gardells nya look – förvandlingen en vecka efter separationen

Jonas Gardells nya look – förvandlingen en vecka efter separationen

Foto: TT

Nu visar Jonas Gardell upp den nya looken.

Det slog ned som en bomb, beskedet om Jonas Gardell och Mark Levengoods separation. Hela Sveriges favorit-kärlekssaga har i alla fall just nu nått vägs ände, efter 37 år.

Nu publicerar Jonas Gardell en ny bild, där han beslutat sig för en helt ny look.

Mark Levengood & Jonas Gardell separerar – efter 37 år ihop
0:41

Efter reklamen: Mark Levengood & Jonas Gardell separerar – efter 37 år ihop

(0:41)

Slå på ljud

Hemlighetsmakeriet med barnen – därför håller de barnen hemliga

Jonas Gardells ord om trista beslutet med maken Mark

Det var i varsina inlägg på Instagram som makarna den 20:e januari meddelade vändningen i relationen.

”Det är med sorg och stark overklighetskänsla som jag berättar att Mark och jag har separerat. Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation utan ska försöka vara vänner. Vi går i terapi och får se var det leder”, löd inlägget som Jonas Gardell publicerade.

Mark och Jonas har alltså inte skiljt sig, utan separerat. Beskedet chockade många, och i kommentarsfältet samlades sorgsna beundrare till paret. Det är inte konstigt att det blev en stor nyhet, det är ju ett av landets absolut kändaste par.

Paret har varit ihop i 37 år, 28 år med registrerat partnerskap, gifta i 11 år, och har två barn tillsammans – så det är onekligen ett omtumlande beslut.

Bilderna på Gardell och Levengood visar: Tecknet på att något var fel

Jonas Gardells nya look efter separationen

Ja, alla hanterar tuffa livsomvändningar på olika vis. Jonas och Mark har meddelat att de inte kommer kommentera situationen ytterligare, eller ställa upp på intervjuer. Men nu väljer Jonas själv att uppdatera följarna om hans nya situation, och det gör han med glimten i ögat.

"Nyseparerade män brukar börja träna, banta och försöka se ungdomliga ut. Så här ser ni mig i min nya tuffa unga look. "Yo. Har ni hört den senaste med han MC Hammer?" Kan inte gå fel." Skriver han på Instagram och laddar upp en bild på hans helt nya, hippa, look.

I kommentarsfältet verkar den allmänna åsikten vara att kepsen på sned är ett vinnande koncept.

"Så fräck look" Kommenterar Carina Berg. Nanne Grönvall, Michael Bindefeldt och Rickard Söderberg hyllar Jonas i form av eld-emojis, för att förmedla att de tycker att stilen är het.

Foto: TT