Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jonathan Unges livskris innan På spåret – blev dumpad och åkte in till psyket

18 feb, 2022, 19:00 
AvIndra Nordemar

Jonatan Unge fick sitt hjärta krossat och hamnade på psyket. Nu berättar han om den mörka tiden.

Annons
5 skandaler i "På spåret"!Brand logo
5 skandaler i "På spåret"!

Jonatan Unge är en av Sveriges främsta ståuppkomiker. Han har tidigare drivit populärs podcasts som "Lilla drevet", ”Spela spel” och ”Della arte”, han har blivit utnämnd till "Årets manliga komiker" och gjort storsuccé i flertalet tv-produktioner.

På senare tid har han charmat svenska folket i På spåret, där han och tävlingspartnern Cecilia Düringer plockat hem poäng efter poäng.

Men även för en komiker har livet sina mörka stunder, vilket Jonatan fick känna på när han blev lämnad av exet Nanna Johansson, och fick åka in till psyket.

Jonatan Unge hjärtekrossad – dumpad av Nanna Johansson

– Det var en kväll hemma i Malmö. Jag fick panik och tänkte: Ska jag åka till Bishops Arms eller psyket? Men jag hade redan varit på Bishops Arms så det kändes konstigt att åka dit igen, säger han i en intervju med Café.

Annons

Jonatan var så pass deprimerad att han inte såg något annat val än att hoppa in i en taxi och bege sig till psyket. Väl på plats fick han göra en utredningen för att slå fast att han inte var självmordsbenägen.

Men han fick ångestdämpande medicin och sakta men säkert började hans hjärta läka.

– Självmord kommer jag aldrig att ta. Mycket kan jag ta men inte det. Jag är nämligen väldigt dålig på att fatta beslut, så jag kommer att tveka så länge att jag till slut blir hungrig och då antar jag att jag kommer att sticka och käka i stället, menar han.

I dag har ex-flickvännen Nanna en ny partner, vilket Jonatan gärna undviker att tänka på.

– Det värsta är över nu. Så länge jag inte tänker på henne och honom tillsammans mår jag faktiskt jättebra.

Foto: TT¨

Annons