Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersen i sorg efter otäcka händelsen – familjemedlemmen akut opererad

25 mar, 2022, 21:30 
AvIndra Nordemar

Kristin Kaspersens tillvaro vändes upp och ner efter familjemedlemmen Minoos busiga drag.

Annons
Malin Berghagens stora ånger med Lill-Babs: ”Varför?!”Brand logo
Malin Berghagens stora ånger med Lill-Babs: ”Varför?!”

Kristin Kaspersen har sedan tidigare relationer sönerna Filip Lamprecht och Léon Fahlen, men för några år sedan välkomnade hon även en ny medlem till familjen, nämligen Cavapoon Minoo.

Minoo har fått en alldeles speciell plats i familjens hjärtan. Ja de flesta kan säkert känna igen den kärlek som ett husdjur kan ge. Bara tanken på att det skulle hända dem något är förödande. Och nyligen fick Kristin uppleva den känslan.

Kristin Kaspersens förtvivlan efter händelsen i familjen

Det var i veckan som Minoo plötsligt blev så dålig att Kristin fick åka in akut till veterinären. På Instagram har hon delat med sig av den otäcka händelsen:

"Oron var total! Förra vecka blev Minoo dålig och kräktes. När det inte blev bättre fick vi ta henne till djursjukhuset för röntgen. Sen blev det ultraljud, blodprover och dropp.

Annons

Vi var tvungen att avvakta för att se om det som var i magsäcken skulle lösas upp. Men det blev aldrig så. Snarare så stannade det upp i tarmen så operation var ett måste.

Jag visste inte var jag skulle ta vägen av oro. Att en så liten hund kan ge så mycket kärlek och betyda så mycket blev extremt påtagligt.", skriver hon i ett inlägg.

Åt Baby Wipes – fick opereras akut

Minoo har till och med fått ett eget Instagram-konto där Kristin frekvent delar bilder på sin vovve med texter skrivet från hundens perspektiv. Där utvecklade hon vad som hänt:

”Kompisar! Ät aldrig babywipes!!! Fy vad tokigt det blev. Jag hittade några i en papperskorg (med lock på men jag fick bort locket i smyg). Så nu har de fått operera ut det. Det var inte värt det kan jag säga så håll er borta från det."

Lyckligtvis verkar allt ha gått bra och efter två dygn hos veterinären är Minoo äntligen hemma med sin matte igen. Nu väntar två veckors vila, sedan är hon förhoppningsvis på tassarna igen!

Annons

Foto: TT

Annons