Let's dance-parets okända konflikt bakom kulisserna – det tittarna inte får se

04 maj, 2022, 19:00 
AvIndra Nordemar

Bakom kulisserna på Let's Dance sker mycket som tittarna inte vet om.

Annons
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

Let's Dance 2022 har hittills engagerat miljontals svenskar som bänkar sig i tv-sofforna på lördagskvällarna för att se kändisarna ta sig an dansgolvet i direktsändning.

Tittarsiffrorna är skyhöga likt förgående säsonger och uppställningen är stjärnspäckad som alltid. Men vecka för vecka blir de allt färre – nu återstår endast fyra deltagare och danserna blir allt svårare, vilket innebär stenhård träning, och med det kan en del konflikter uppstå.

Nu berättar Filip Dikmen om dispyterna med Linn Hegdal bakom kulisserna.

Tony Irvings ilska efter resultatet i Let's Dance

I helgen fick Filip och Linn duellera, trots att de fick högsta poäng av juryn. I slutändan klarade de sig ändå från att röstas ut och Markus Granseth och Cecilia Ehrling Danermark blev de som tvingades lämna tävlingen.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Men att Filip ens riskerade att åka ut rörde upp starka känslor.

– Jag är väldigt irriterad över att du står på trappan. Du har dominerat den här säsongen, de här senaste veckorna är det du som presterar bäst. Jag har förhoppningar om att du står i finalen, sa Tony Irving i programmet.

Efter programmet publicerade Filip ett inlägg på Instagram där han tackade alla som röstat kvar honom och Linn.

”Vidare till kvartsfinal! Tänkte bara tacka alla som röstat, kommenterat och stöttat mig och Linn Hegdal Har varit extremt tuffa veckor och vi är helt slitna hahaha men läser alla era kommentarer och är oerhört tacksam för att ha kommit såhär långt”

Let's Dance-profilernas tjafs bakom kulisserna

Nu, flera veckor in i tävlingen, är Filip och Linn mer än bara danspartners, de har även hunnit bli nära vänner. Men under träningarna är de inte alltid sams.

Det har dock varit ett krav av Filip på Linn redan från start.

Annons

– ”Om jag gör något dåligt, skäll ut mig”, för annars kan jag inte ta till mig av komplimangerna heller, har han sagt till Nöjeslivet.

Under en frågestund på Instagram berättar han närmare om deras respektive starka viljor, som ibland får dem att ryka ihop.

”Aldrig ovänner, men vi båda är väldigt bestämda och ifrågasättande, så en del hetsiga diskussioner har uppstått. Var till en början en utmaning att lämna över kontrollen men senaste veckorna har jag hållit käften och låtit henne bestämma allt”, skriver han och avslutar skämtsamt:

”Vet inte ens vem jag är längre”

Foto: TV4

Annons