Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lina Hedlunds hemliga bröllopsplaner med Nassim Al Fakhir – efter frieriet i direktsändning

08 nov, 2021, 17:00 
AvIndra Nordemar

Lina Hedlund och Nassim Al Fakhir har varit ett par i 12 år, och för tre år sedan förlovade de sig – men de har ännu inte gift sig. Men när det väl gäller kommer det vara ett bröllop utöver det vanliga.

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Komikern Nassim Al Fakhir friade till sin kärlek artisten Lina Hedlund 2018. Och det var inte vilket frieri som helst. I direktsänd tv gick han ut på Friends arena iklädd gladiatorutrustning framför tusentals personer under "Stockholm horse show", som Lina var med i.

– Du är helt galen!, utbrast Lina när Nassim gick ned på knä.

Självfallet svarade hon ja och paret kysstes till publikens jubel.

Men nu har det gått tre år och ännu har inte någon vigsel ägt rum.

Därför har Lina Hedlund och Nassim Al Fakhirs inte gift sig

När pandemin svepte över världen fick många par skjuta på sina bröllopsplaner. Och så blev det även för Lina och Nassim.

Men det är också mycket annat som stått i vägen. De är tvåbarnsföräldrar och har renoverat sitt hus ute på Lidingö vilket krävt mycket tid och energi, men i fjol kunde de äntligen flytta in.

De är helt enkelt påfrestade tider som gjort att paret ännu inte slagit sina påsar samman. Men nu är det inte omöjligt att en vigsel sker inom en snar framtid.

Annons

– Det ändras lite fram och tillbaka, och det kanske är så som jag är, att det går snabbt helt plötsligt. Jag måste också lyssna på Lina, säger Nassim till Expressen.

Nassim om framtiden med Lina Hedlund: "Inte ett vanlig bröllop"

Men en sak är säker – det kommer inte bli ett bröllop likt något annat, och sett till det ovanliga och storslagna frieriet är det inget som förvånar.

– Det kommer definitivt inte bli ett vanligt bröllop, så kan man säga, berättar Nassim.

Det finns även ett annat alternativ som inte är helt främmande för paret, och som kanske inte är det mest traditionella – ett Las Vegas-bröllop!

– Vi har till och med en gång varit på väg dit!

Foto: TT

Annons