Linda Lindorffs ofattbara glädje – bekräftar lyckan: “Är så glad”

16 mar, 2023, 15:30 

Linda Lindorff har ett riktigt glädjebesked att dela med sig av!

Annons

Kärleksgurun Linda Lindorff har odlat fram relationer på TV4 i otaliga år. Ja, hennes underverk i Bonde söker fru har till och med lett till giftemål och bebisar!

Nu är det dags för nästa glädjebesked från programledaren, och hon kan knappt bärga sig från att berätta de underbara nyheterna!

5 saker du inte visste om Linda Lindorff
5 saker du inte visste om Linda Lindorff

Starka reaktioner på Linda Lindorffs nya program i TV4

Just nu har Linda lämnat bönderna och tagit ett kliv in i Villa Kärleksudden i Nacka. Där har nämligen programmet Min mamma, din pappa spelats in, och sänds nu på TV4.

Det är i linje med Lindas tidigare åtaganden ett dejtingprogram, men ett aningen oväntat sådant. I programmet har ett gäng ungdomar anmält sina föräldrar för att hitta kärleken i rutan, medan de styr dejtandet i hemlighet.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Redan innan programmet hade premiär väckte det starka reaktioner. Många menade att de aldrig skulle ställa upp i något liknande.

"Hmmm jag skulle aldrig låta mina barn lägga sig i vem jag dejtar." Kommenterade annan skeptiker.

Men nu när programmet sänds, verkar vindarna ha vänt:

"Så mysigt ❤️ äntligen något ”normalt” och ”logiskt” att se på!!!" Skriver en tittare.

TV-skärmarna i programmet Min mamma, din pappa där barnen får se sina föräldrar
På dessa skärmar får barnen full koll på vad deras föräldrar hittar på i huset.

Oväntade kärleksparet i dejtingprogrammet – Linda Lindorffs lycka!

Poängen är alltså att singelföräldrarna ska hitta kärleken i varandra, medan barnen styr och ställer från en annan villa en bit bort. Ännu vet vi inte om de lyckas – men en kärleksrelation har i alla fall växt fram.

Linda Lindorff avslöjar nu på sin blogg att två av barnen blivit kära, och tillsammans!

Annons

"Ett kärlekspar som nog ingen förväntat sig" Skriver hon på sin blogg och berättar att det är Saga och Max barn till Mathilda och Jussi som medverkar i programmet. De ska ha fått upp ögonen för varandra i huset, men börjat dejta först efteråt. Linda, är givetvis lyrisk:

"Vilket bra par! Saga är så otroligt karismatisk, hämmad och rolig och charmig som få och Max väldigt fin på alla vis. Trygg, snäll, och stark och vältalig. Bäst av allt är ju att man ser så tydligt den fina relationen de har till sina föräldrar. Dessa två är nu alltså ihop. Fatta så kul. Jag är så glad över att få vara med när folk blir kära. Det är lika unikt och speciellt och fantastiskt varje gång."

Barnen bestämmer dejter till sina föräldrar i programmet Min mamma, din pappa
Max och Saga fann varandra! Hur det gick för deras föräldrar återstår att se.

Foto: TT/TV4

Annons