Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lisa Nilsson ryter ifrån efter extremt olämplig förfrågan: "ÄR DU DUM I HUVUDET?"

24 apr, 2022, 18:00 
AvIndra Nordemar

Folkkära artisten Lisa Nilsson har fått ett erbjudande som hon inte borde ha fått. Nu berättar hon.

Annons
Svenska kändisar – då och nu!Brand logo
Svenska kändisar – då och nu!

Lisa Nilsson är en av Sveriges största artister genom tiderna – vilket innebär en hel del fans, vilket så klart är positivt, men i vissa fall kan det också leda en del otäcka situationer.

Till följd av dagens digitala värld är kända profiler mer lättåtkomliga, och Lisa fick nyligen smaka på konsekvensen av just det.

Lisa Nilsson avslöjande om okända mannen

Den större delen av svenska folket har i dag sociala medier som Instagram och Facebook där en helt "vanlig" person både kan följa och höra av sig till kändisar. Snart har Lisa hela 100 000 unika följare på sitt Instagram-konto, vilket hon häromdagen ville tacka för.

"Vad många ni har blivit! Och vad snälla ni är. Fina människor i mina flöden. Tacksam! Och stolt.", skriver hon på plattformen.

Annons

Men hon passar samtidigt på att uppmärksamma något helt annat – på Facebook är nämligen vissa av hennes följare inte riktigt lika snälla.

”Ni gör inte som somliga individer på min officiella fb... Där frågade en fullvuxen man i går om jag ville ha en dickpic?”, berättar hon och fortsätter:

"Jag svarade utförligt nej på den frågan, med väl underbyggda argument för mitt nekande. (Tror till exempel att frasen ”ÄR DU HELT DUM I HUVET? INGA KVINNOR VILL SE FRÄMMANDE MÄNS TRÖTTA ÄCKLIGA FULA KUKAR” ingick i min pedagogiska förklaring. Jag ville ju inte missförstås)

Man får ju ändå vara tacksam över att mannen med kuk-hybris faktiskt frågade först. Det går framåt!"

Pernilla Wahlgrens stöd till Lisa Nilsson efter orden

Ja, sådant får många tyvärr utstå var och varannan dag. Lisa får stort stöd i kommentarsfältet till inlägget. Bland annat är Pernilla Wahlgren en av de många som reagerat:

”Du är så jävla rolig! Män med kukhybris som TROR att vi tjejer vill ha bilder på deras fula Peter-Niklas är det värsta som finns!”, skriver hon.

Annons

Men i slutändan menar Lisa att hon trots allt älskar sociala medier, då det meste som hon mötts av är ren och skär kärlek.

"Tur att alla de andra människorna är så artiga och trevliga och känner av rimliga gränser. De allra flesta faktiskt! Jag behöver mkt sällan blocka. Jag är privilegierad.", avlutar hon.

Foto: TT

Annons