Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engberg borta från Bingolotto - nu kommer beskedet efter skrämmande bilderna!

24 apr, 2022, 16:21 
AvIndra Nordemar

Lotta Engberg har försvunnit från tv-rutan – nu avslöjar TV4 den verkliga anledningen.

Annons
Allt om Lotta Engberg!Brand logo
Allt om Lotta Engberg!

Under förra söndagen hade TV4:s långkörare Bingolotto en specialsändning då det vankades påsk. Som vanligt var det då Lotta Engberg och Stefan Odelberg som höll låda i programmet.

Men bakom kulisserna stod inte allt rätt till – vilket de uppmärksamma tittarna säkert noterade.

Lotta Engbers tid i Bingolotto – Stefan Odelberg tar över

Lotta Engberg började som programledare i Bingolotto redan 2008 och var då ansiktet utåt för programmet till 2011. Sedan gick det flera år men 2020 var hon tillbaka, då tillsammans med Stefan Odelberg.

Programledarduon har gjort storsuccé i rutan och efter de otaliga sändningar de gjort ihop har de kommit att bli både goda vänner och kollegor.

– Vi är som ett landslag. Jag och Lotta är Zlatan och Caroline Seger. Det är vi som ska sätta bollarna i mål, har Stefan tidigare sagt Hänt.

Annons

Lotta Engbergs bakslag – borta från tv-rutan efter bilderna

Men tros noggranna förberedelser kan vad som helst hända, Bingolotto är ju trots allt direktsänt. Det innebär också att om någon i duon drabbas av sjukdom får den andra helt enkelt leda programmet på egen hand, vilket under kvällen verkade vara fallet.

Under förra vecka syntes nämligen Lotta med ett uppsvullet högeröga – ja, så pass svullet att hon knappt kunde hålla det öppet. Och eftersom hon inte dök upp i kvällens Bingolotto oroades tittarna över infektionen.

Men nu ger TV4 ett lugnande besked!

– Stefan och Lotta turas om att leda programmet samt leder vissa program tillsammans. Kvällens avsnitt var Stefans sedan länge inbokade program ett leda. Lotta leder nästa, skriver John Sarafian, pressansvarig på Bingolotto, till Svensk Damtidning.

Foto: TT, TV4

Annons