Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Måns Zelmerlöws dystra besked – tar ett kliv tillbaka

21 maj, 2023, 15:00 

Måns Zelmerlöw har ett nytt besked om framtiden.

Annons
Måns och Ciara Zelmerlöw om missfallenBrand logo
Måns och Ciara Zelmerlöw om missfallen

Måns Zelmerlöw kräver knappast någon närmare presentation. Melodifestivalen-stjärnan jobbar hårt och mycket, samtidigt som han tillbringar så mycket tid det bara går med familjen i London.

Men nu har det blivit lite för mycket, och Måns har ett nytt besked om karriären.

Måns Zelmerlöws fullspäckade schema – borta från familjen

Ja, samtidigt som han bor med sönerna och frun Ciara i London jobbar Måns ofta hemma i Sverige. Och den senaste tiden har det blivit mycket att stå i.

I julas hade han julkonserter tillsammans med Carola hela december, och redan månaden därpå påbörjades inspelningarna av vårens upplaga av Masked Singer.

Februari kom, och det var ingen ro ingen vila för Måns. Då lanserade han sitt eget rosé-vin och hade mycket att göra för att sprida ordet.

Annons

Det dröjde inte länge innan det var dags att ge sig in i Eurovision-bubblan, där Måns haft en alldeles särskild roll. Mellan allt jobb var han sedan januari har han varit en del av BBC:s Eurovisioncast.

En podcast som släppts varje vecka, där man fått allt smaskigt skvaller och senaste nytt om tävlingen. Och så kommenterade han givetvis finalen, med Edward af Sillén.

Måns Zelmerlöw och Edward af Sillén
Måns Zelmerlöw och Edward af Sillén hyllades för sina insatser.

Måns Zelmerlöws framtidsbesked – tar en paus

Nu har Måns därför beslutat sig för att ta ett kliv tillbaka, och lämna rampljuset ett bra tag. Hans presskontakt bekräftar beslutet för Hänt:

"Han har gått på lång semester till i höst. Han har jobbat non stop sedan i höstas så en välförtjänst semester"

Efter Masked Singer-finalen kommer det alltså dröja flera månader innan vi får se Måns igen, såvida man inte följer honom på Instagram, det vill säga. Nu väntar en lång och skön sommar för familjen i Sverige, bekräftar hustrun Ciara för Hänt.

Hon har ju redan tillbringat en hel del tid här – utan att Måns vetat om det. I semi-finalen av Masked Singer avslöjades det ju nämligen att Ciara gömde sig bakom Vikingen, och Måns hade ingen aning om det!

Foto: TT

Annons