Masked Singer – Måns Zelmerlöw avslöjar sanningen efter TV4:s vägran

Masked Singer och Måns Zelmerlöw

Masked Singer har blivit en odiskutabel succé för TV4. Nu berättar Måns Zelmerlöw om snacket inom produktionen.

Masked Singer avslutades med en pampig final förra veckan. Vinnaren blev Godismaskinen, bakom vars mask dolde sig komikerna och Youtube-fenomenet Daniel Norberg.

Masked Singer – Måns Zelmerlöw avslöjar sanningen efter TV4:s vägran

Måns Zelmerlöw och Masked Singer

Måns Zelmerlöw ser gärna en säsong två av Masked Singer.

Men de verkliga vinnarna i sammanhanget är nog ändå TV4. Premiäravsnittet av Masked Singer lockade hela 1,8 miljoner tittare och sedan dess har antalet letat sig upp över tvåmiljonersstrecket.

– Tittarmässigt är det här den bästa premiären vi har haft på TV4 någonsin. Ingenting av det vi har gjort i modern tid, från ”Let's dance” till ”Solsidan”, har kommit upp i samma premiärsiffror. Så vi är naturligtvis enormt glada, sa Fredrik Arefalk, kanaldirektör på TV4, till DN efter premiären.

Nu vill alla ha svar på frågan: blir det en andra säsong av programmet? TV4 duckar frågan, men jurymedlemmen Måns Zelmerlöw har fått antydningar om att det blir en återkomst för succén. Det berättar Måns i en intervju med Expressen.

– Jag är så taggad på att spela in nästa säsong, om det blir en sådan, det har vi fortfarande inte fått reda på. Men jag kan inte tänka mig något annat än att det blir det, med tanke på genomslaget, säger Måns till tidningen.

– Det har låtit lite så att ”ni kan nog förbereda er på att det blir en andra säsong”. Men inte mer än så.

"Har varit otroligt kul med en säsong två av Masked Singer"

Och det går inte att ta miste på att Måns uppskattar uppdraget som jurymedlem.

– Det har varit otroligt kul att vara med om ett nytt format som gått hem så mycket redan första säsongen. Att det har blivit en sådan snackis, säger han.

– När man ser formatet på papperet tänker man att ”det där kommer jag aldrig titta på”. Men så tittar man på programmet och så blir man helt fast. Jag tror att många har känt precis som jag gjorde när jag såg det i England första gången.

LÄS MER: Julvärdarnas okända tragedier: "Slutade fira jul"

LÄS MER: Kungliga älskarinnorna träder fram – avslöjar allt

LÄS MER: Mona Tumbas kärlekskamp: ”Jag förlät Sven för otroheten”

LÄS MER: Kartläggning! Så har kungligheterna brutit mot corona-restriktionerna