Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs barnlycka – bara drygt ett år efter dotterns nedkomst!

05 jun, 2024, 05:30 
Melinda Jacobs och Martin E-Type Erikson
Melinda Jacobs visar stor barnlycka – lite mer än ett år efter att familjen växt med dottern Izadora!
Annons
E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Melinda Jacobs, 40, har levt familjeliv länge. Hon har totalt sex barn under sitt tak – fyra biologiska och två som är familjehemsplacerade hos henne.

Den senaste i skaran är lilla Izadora som Melinda och kärleken Martin "E-Type" Erikson, 58, välkomnade till världen januari 2023, så nu är dottern ett och ett halvt år.

Och lilltjejen växer så det knakar! Det blir tydligt i Melindas senaste inlägg där vi får se stor barnlycka.

Melindas liv med kärleken E-Type

Melinda är som sagt van vid att ha många barn runt sig men för Martin är det något nytt – och han har kastat sig in med huvudet före.

Annons

Ja, från barnlös till pappa till Izadora, och bonuspappa till fem andra barn. Så nu är det full rulle för Martin i hemmet, som även det är nytt.

Ja, i slutet av augusti flyttade familjen in i ett nytt hus i Vadstena som de också renoverat från topp till tå, och här springer alltså totalt sex barn runt.

En vardag vi får glimtar av rätt ofta på Melindas Instagram. Här har vi sett familjen äta picknick med vänner och syskonen gosa med varandra.

Och samma anda går Melindas senaste inlägg i. Här får vi se hushållets yngsta medlemmar gosa med Melinda, som ler från öra till öra.

Annons

Melinda visar upp barnlyckan

I texten skriver Melinda några välvalda ord:

"Helgen ligger inbäddad i rosa bomull i minnesbanken🙏🏻🩷 Nu en ny fartfylld vecka med planering och förberedelser för skolavslutningar och student. Jobb som ska avslutas och påbörjas.Maken turnerar och repar inför SwedenRock i helgen. Packlistor inför semester ska göras. Få fram utemöblerna. Plantera växterna jag köpte förra veckan (som snart redan är döda)".

Hon beskriver även hur ord från en av hennes småttingar satt allt i perspektiv:

Annons

"Nu tandläkarbesök med 3-åring som förövrigt nyss tittade mig i ögonen och sa-mamma, jag älskar dig. En fantastisk påminnelse om att allt annat är sekundärt. Allt blir bra".

Kloka ord till en underbar bild som visar Melindas barnlycka lite mer än ett år sedan familjen fick sin senaste medlem, som förgyller Melindas och Martins liv varje dag:

Foto: TT

Annons