Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs nya bild på Izadora får följarna att studsa till – reagerar kraftigt

28 maj, 2024, 05:30 
Melinda Jacobs och Izadora
Melinda Jacobs publicerar en ny bild på sin dotter Izadora – och reaktionerna låter inte vänta på sig.
Annons
E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Melinda Jacobs, 40, har levt familjeliv i nära två decennier – annat är det för henne eurodisco-kung till make, Martin "E-Type" Erikson, 58.

Han har ju levt turnéliv i större delen av sitt liv och pratade så sent som i sitt sommarprat 2022 hur han sörjt att han inte fick några barn.

Men med Melinda ändrades allt. Våren 2022 bekräftade de sin relation och januari 2023 kom lilla Izadora till världen – och nu får vi se en speciell bild på lilltjejen.

Annons

Melinda Jacobs liv med sex barn

Det är verkligen fullt hus hemma hos Melinda och Martin i deras nyköpta - och nyrenoverade - villa i Vadstena.

Melinda har nämligen fem barn sedan innan, tre sedan tidigare förhållande och två som är familjehemsplacerade hos henne.

Så totalt sex barn springer runt under Melindas och Martins tak. Och på den förstnämndas Instagram får vi rätt ofta glimtar av familjelyckan.

Ofta kan Izadora vara lite skymd, hon är ju fortfarande liten och är ofta i mamma eller pappas famn på bilderna, men nu får vi se henne tydligt – och det under ett speciellt tillfälle.

Det har nämligen varit barnens dopdag som hon förklarar det på Instagram, och den som döpte barnen var ingen mindre än statsministerfru Birgitta Ed, som är god vän med paret.

Nya bilden på Izadora – kärleken flödar över

Och på bilderna som markerar det glada tillfället får vi se lilla Izadora tydligt – och följarna är inte sena med att reagera. Hon och hennes syskon är ju underbart söta!

Annons

"Rörande underbara bilder", skriver en person.

"Vilken fin bild ❤️❤️❤️🤗", skriver en annan.

"Åhh gode värld så fina ❤", skriver en tredje.

Foto: TT, Instagram

Annons