Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Melinda Jacobs och E-Types gemensamma beslut efter två år: "Så är livet"

21 jun, 2024, 16:00 
Martin "E-Type" Eriksson och Melinda Jacobs
TT
Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Eriksson har fattat ett gemensamt beslut.
Annons

Martin "E-Type" Eriksson och Melinda Jacobs arbetade fort som par. Deras förhållande blev offentligt våren 2022 och sedan dess har de fått dottern Izadora, gift sig och blivit sambor. Martin har dessutom blivit bonuspappa till fem (!) barn.

Nu lever de ett familjeliv i Vadstena. De verkar lyckliga – men helt synkade är de inte.

E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Melindas beslut med E-Type: "Livet rör på sig"

Melinda erkänner i en ny intervju med Expressen att hon och Martin egentligen är ganska olika.

– Familjehem har varit mitt kall hela mitt liv, han valde mig och fick fem barn för köpet. Han har växt in i den rollen och håller fortfarande på att göra det. Han trivs väldigt bra med det och hade längtat efter familj i många år. Han blev pappa till många barn, det är klart att det är en stor omställning, men en fin omställning, säger Melinda.

Annons

Med sex barn är egentid är sällsynthet i sig. Men Martin och Melinda gör sitt yttersta för att även få till lite samkväm på tu man hand. Det är ett beslut de har fattat gemensamt.

– Det kommer aldrig naturligt i en sådan här konstellation, utan den tiden måste man skapa. Det tycker jag att vi gör, men den tiden som är bara för mig, den har jag ju valt bort. Jag skapar tid för oss som par, men den här egna tiden, den har inte jag. Jag saknar den inte heller, utan jag har med mig barnen i allt jag gör. Så är livet just nu. Nu är Izadora liten, men om två-tre-fyra år går hon på förskola och då kanske det ändras. Livet rör ju på sig hela tiden. Man kan inte ha allt hela tiden, och det tror jag är viktigt att acceptera, säger Melinda.

Annons