Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Melinda Jacobs tar sorgligt farväl med en bild: "Stolt över vår resa"

06 jul, 2024, 12:00 
Melinda Jacobs
TT
Melinda Jacobs tar farväl – här är hennes egna ord.
Annons

Förhållandet mellan Martin "E-Type" Eriksson och Melinda Jacobs har varit en virvelvindartad kärlekssaga. De blev officiellt ett par våren 2022 och sedan dess har de fått dottern Izadora, gift sig och blivit sambor.

Martin har också hakat på Melindas stora engagemang i frågor som rör barnens rättigheter. Därför följde han med till Visby när hans älskade hustru packade och for till Almedalen för att marknadsföra Lilla hjärtat vänförening.

E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Melinda Jacobs tar farväl med en bild

Det är en ideell förening som grundades av Melinda och Lasse Lundberg Jacobs, Melindas tidigare make. De arbetar bland annat med att stärka lagarna som skyddar barn som hamnar på familjehem.

Annons

Melinda har lagt upp ett inlägg från sitt besök i det så kallade "kläggets" Mecka. Hon verkar vara väldigt nöjd med sin upplevelse. Sorgligt att ta farväl såklart – men nästa gång får hon och gänget en ny chans!

"Tack Almedalen för det här året. Tack kära medarbetare i föreningen. Jag är oerhört stolt över er och vår resa såhär långt @lillahjartatvanforening. Almedalen innebär många möten med människor som brinner för samma saker. Jag lämnade ön igår med ny inspiration. Vi är viktiga och vi behövs", skriver Melinda i bildtexten.

Annons

Och vem hittar vi där i bakgrunden, på en av Melindas bilder? Jo, ingen mindre än Martin "E-Type" Eriksson. Han var med redan i fjol, när Melinda arbetade i Almedalen och han skötte om deras då nyfödda dotter Izadora. Martin vållade mycket (positiv) uppmärksamhet eftersom han gick runt med den lilla flickan i en rosa bärsjal.

Den här gången är Izadora i Melindas famn och tittar blygt bort från kameralinsen.

Melinda syns i sällskap med en polis

I ett annat inlägg poserar Melinda och Martin bredvid en polis, som också är på plats i Almedalen.

Annons

"Såhär glad är man när man jobbar som polis i @polisenstockholm tycker Vedran🥰 Det gick inte att rekrytera oss den här gången. Men alla ni som funderar, tveka inte att söka polisutbildningen. Ni behövs!!", skriver Melinda.

Annons