Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs träder fram – sorgsna beslutet efter ett år ihop

01 apr, 2024, 16:00 
Melinda Jacobs har fattat ett trist beslut efter ett år tillsammans. Nu träder hon fram med planerna för framtiden.
Annons

Melinda Jacobs har många järn i elden. Inte bara har hon hand om sex barn, varav en nybliven ettåring – hon jobbar på som bara den.

Nu har Melinda ett nytt projekt igång, och det meddelas bara kort efter att en annan dörr stängts...

Melindas ärliga ord om kärleken till E-typeBrand logo
Melindas ärliga ord om kärleken till E-type

Melinda Jacobs sorgliga beslut efter fina året ihop

En av Melindas många projekt var podcasten Familjärt, som hon drev ihop med pappaprofilerna John och Johan. Där avhandlandes allt som rör familjeliv – och under poddens gång hann ju Melinda bli mamma på nytt och vi fick följa med under dottern Izadoras första månader.

Men i oktober i fjol kom ett dystert besked. Det hade inte släppts något nytt avsnitt sedan sommaren, och 46 avsnitt senare hade Familjärt nått vägs ände:

Annons

– Det är många av er som hört av sig och frågat vad som händer med podden och om det kommer nya avsnitt snart. Tyvärr är svaret nej, skrev poddtrion på Instagram.

Melinda Jacobs med duon PappaPappaDotter
Podden Familjärt var mycket omtyckt, men nu har den gått i graven.Foto: Instagram

Melinda Jacobs träder fram efter avslutet

Ja, det blev ett år ihop för John, Johan och Melinda. Men på sistone har trion hintat om ett nytt projekt ihop – till följarnas stora glädje.

Annons

Och nu träder Melinda fram igen – med fler ledtrådar om vad som komma skall. Det rör sig om en linje produkter som ska lanseras:

"Vi är nu tillbaka i fabriken och produktionen är i full gång. Ni var många som gissade på vad det är vi ska lansera och i slutet av den här videon får ni en hint om vad det är. Vi vill att det vi tar fram ska spegla oss och det vi brinner för. Produkterna är veganska och tillverkade i Sverige, för oss är det väldigt viktigt att det känns bra i hjärtat när du köper dem.Kan ni gissa vilken kulör det blir på produkterna? 💕"

I kommentarsfältet går gissningarna varma, och många tror att det rör sig om hårprodukter. Spännande värre!

Foto: TT

Annons