Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs träder fram – sorgliga beslutet efter bara ett år ihop

15 feb, 2024, 20:00 
Melinda Jacobs
Melinda Jacobs har tagit ett sorgligt beslut som fått hennes följare att sluta upp. Och nu kommer hon plötsligt med ett nytt besked.
Annons
E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Det tycks inte vara en lugn stund i färgglada Melinda Jacobs liv – varken jobbmässigt eller privat.

Nej, inom loppet av två år har hon blivit sambo med E-Type, förlovat sig, fått barn, gift sig, köpt och renoverat hus samt flyttat till detta hus.

Pjuh! Allt medan hon också har sex barn att ta hand om och ett jobb att sköta. Och nu träder Melinda plötsligt fram med ett speciellt framtidsbesked.

Melinda Jacobs sorgliga besked

Melinda har som redan konstaterat många strängar på sin lyra och fram till oktober i fjol hade hon ytterligare ett projekt på gång:

Podcasten familjärt som hon drev med vännerna John Valencia och Johan Larsson.

Här diskuterade trion allt som har med familjeliv att göra vilket visade sig vara ett vinnande koncept – podden var oerhört populär.

Annons

Så att många blev ledsna när projektet plötsligt lades ner där i oktober, efter redan några månaders paus, var inte konstigt.

Vid det laget hade podcasten bara funnits ett år och man märkte tydligt på sociala medier att många inte ville att trion skulle försvinna.

Samtidigt kom Melindas sorgliga besked med en gnutta hopp, hon uteslöt inte helt en comeback:

– Vem vet vad som händer i framtiden kanske kommer Familjärt tillbaka men i ny skepnad, skrev hon i sitt Instagraminlägg.

Spola fram några månader och visst blir det en återkomst för Melinda, John och Johan – men exakt vad de ska göra är ännu oklart.

Melinda Jacobs nya beslut

I ett nytt Instagraminlägg hintar Melinda om ett nytt projekt med vännerna John och Johan. Samtidigt vill hon inte avslöja för mycket:

Annons

"Under vintern har vi jobbat på en hemlighet som vi ska lansera till sommaren. Vi är så glada över att nu kunna visa er lite bakom kulisserna. Vad tror ni att det är vi jobbar på? 🩷🩵", går att läsa.

I videon som publiceras till texten får vi bland annat se trion lukta på olika flaskor:

I kommentarsfältet går gissningarna varma och flera är inne på att Melinda, John och Johan kanske utvecklar någon typ av hudvård.

Om detta stämmer återstår att se men en sak är säker, lyckan är total när trion slår ihop sina kloka huvuden igen!

Foto: TT

Annons