Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Reagerar kraftigt efter Melinda Jacobs bild på dottern Izadora – upptäckten

25 mar, 2024, 16:00 
Nu rasslar kommentarerna in!
Annons

Det har gått lite mer än ett år sedan Melinda Jacobs och Martin E-Type Eriksson välte internet och visade upp sin nyfödda dotter. Lyckan var total – och lilla Izadora fick fem syskon och två kärleksfulla föräldrar.

Nu visar Melinda upp nästa milstolpe för dottern på Instagram – och följarna jublar!

E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Bilden på Melinda Jacobs dotter får folket att reagera

Melinda Jacobs delar bilder från en härlig familjedag på stan, med alla barnen. På en av bilderna ser vi lilla Izadora – som kan gå med lite hjälp från storasyskonen!

Annons

Det får följarna att haja till:

"Men.... kan lilla Izadora gå nu??😍"

"Så söt. Är ute på promenad❤️"

Vilken lycka! I kommentarsfältet haglar hjärtemojisarna och kärleken in till Melinda och familjen. Ofta när Melinda delar en bild på minstingen Izadora brukar det vara en annan kommentar som fullständigt tar över – nämligen hur lik hon är sin pappa E-Type!

E-Types känslosamma ord efter barnbeskedet

Det var i mitten av augusti 2022 som Melinda och Martin kom med glädjebeskedet att de väntar barn. De berättade de glada nyheterna i ett inlägg på Instagram, där Melinda visade upp gravidmagen. Bilden fick drygt 80 tusen gillamarkeringar – och tusentals kommentarer.

Annons
Melinda Jacobs och E-Type
Foto: Skärmdump, Instagram/Ted Lindén

Ja, för den som följt E-Type under åren vet att han haft en enorm barnlängtan. Så sent som i sitt sommarprat som sändes strax innan gravidbeskedet kom, berättade han om sorgen över att han inte har några barn.

Till Aftonbladet satte han ord på lyckan när det var ute för allmänheten:

– Det känns otroligt, det är bara en enorm glädje. Jätteskojigt och spännande och underligt. Jag ställer mig väldigt ödmjuk inför det hela eftersom jag har levt ganska länge i tron att det inte skulle bli barn och så blir det ändå tvärt om.

Foto: TT

Annons