Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs och E-Types svåra situation – ett år efter babylyckan

21 mar, 2024, 20:20 
Melinda Jacobs och Martin E-Type Erikson
Att vara en av Sveriges kändaste artister och entreprenör samtidigt som man lever småbarnsliv är inte lätt. Det vet Martin "E-Type" Erikson allt för väl. Nu berättar han om tuffa situationen med Melinda Jacobs.
Annons
E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Den 20:e januari 2023 välkomnade Martin "E-Type" Erikson, 58, och Melinda Jacobs, 39, dottern Izadora till världen. Och parets liv förändrades för alltid.

Melinda var förvisso redan mamma, hon har tre barn sedan tidigare och två som är familjehemsplacerade hos henne, men för Martin är det hans första barn.

Och visst har det varit en omställning att gå från att leva turnéliv till att vara pappa och bonuspappa. Och nu berättar Martin om en knepig situation med Melinda.

E-Types och Melindas knepiga situation

När Martin föll för Melinda, som var lokaliserad i Vadstena, tog han ett beslut – till slut gick flyttlasset från Stockholm till Östergötland-kommuen.

Här har familjen satt rötter. De har köpt och totalrenoverat ett hus de nyligen flyttade in i, och Martin har också ett hus något kvarter bort där han förvarar saker och har en studio.

Annons

Samtidigt verkar artisten fortfarande mycket i Stockholm. Särskilt nu, när han precis öppnat den nya baren Mammut i Gamla stan.

Resan från Stockholm till Vadstena är inte en kort sådan. Den tar runt 3 till 3 och en halvtimme bilväg, så för Martin gäller mycket pendlande nu. Och för Melinda, en del tid utan sin make.

– 25 mil hem i går, 25 mil upp i morgon, säger Martin om situationen i en ny intervju med Expressen.

Melinda stöttar Martin i beslutet

Samtidigt stoppar det inte Martin från att jaga sina drömmar, som Melinda också öppet visat stöd för. Han fortsätter i intervjun:

– Jag tror att det är det som är meningen med livet, att fullfölja så många drömmar man hinner innan det tar slut. Det och skratta mycket, det är ungefär det. Men att samla på bilar och pengar, det tror jag är fel. Men vad fan vet jag, en enkel trubadur i Gamla stan.

Foto: TT, Instagram

Annons