Mormorsbeskedet till Pernilla Wahlgren – Bianca väljer att berätta

Mormorsbeskedet till Pernilla Wahlgren – Bianca väljer att berätta

Nu avslöjar Bianca Ingrosso de lyckliga nyheterna för Pernilla Wahlgren!

27-åriga Bianca Ingrosso är en av Sveriges mest framgångsrika unga kvinnor. Redan vid 25 års ålder var hon ekonomiskt oberoende, tack vare de enorma framgångarna med sminkbolaget Caia.

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
1:02

Efter reklamen: Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

(1:02)

Slå på ljud

Detta innebär att Bianca kan unna sig att leva ett lyxigt liv med härliga restaurangbesök, dyra väskor och soliga resor.

Men det som Bianca främst väljer att spendera sina pengar på är bostäder. Förra året avslöjade 27-åringen nämligen att hon köpt en ny lägenhet på Östermalm i Stockholm, som hon ska bo i med pojkvännen Phillipe Cohen, 28.

Bianca Ingrossos lyxlägenhet – där vill hon uppfostra barnen

Det är inte vilken lägenhet som helst som Bianca har valt att investera i. Den är hela 300 kvadratmeter stor och kostade över 40 miljoner kronor, har hon själv avslöjat på sin Youtube-kanal.

I videon förklarar Bianca att hon tycker att det känns väldigt viktigt att investera i just en bra bostad, för att kunna ge hennes framtida barn en trygg miljö att växa upp i.

– Jag är väldigt stolt att jag har köpt mig mitt familjehem och jag ser det som en otrolig investering. Men ja jag älskar lägenheten och den var väldigt dyr, säger hon.

Biancas barnbarnsbesked till Pernilla Wahlgren

27-åringen har alltid varit väldigt tydlig med sin barnlängtan, och understryker att hon vill bli "världens bästa mamma" till sina framtida barn.

Hon har även avslöjat, i en intervju med Amelia, att det inte troligtvis kommer dröja alltför länge tills hennes mamma Pernilla Wahlgren kan kalla sig själv för mormor.

– Hos mig finns en enorm respekt för att det inte bara är att ploppa ut en unge. Jag vill ha ett lugnare schema, vara förberedd och vill bli mamma inte alltför långt fram i tiden, säger Bianca i intervjun.

LÄS MER: Bianca Ingrosso i tårar efter beskedet – tvingas avsluta jobbet

LÄS MER: Bianca Ingrossos månadslön – ännu ett svindlande belopp bland miljonerna

LÄS MER: Bianca Ingrosso slår tillbaka mot skandalösa ryktet – hävdar oskyldighet