Nicole Nordin lämnad – Peter Forsberg stormade ut efter händelsen

Nicole Nordin och Peter "Foppa" Forsberg

Peter Forsberg och Nicole Nordin tycks ha allt men bakom stängda dörrar kan det storma. I somras rann det över för "Foppa".
Slå på ljud

Peter "Foppa" Forsberg , 48, och Nicole Nordin, 34, har varit gifta i elva år och har barnen Lennox, 9, Lily, 7, och Diego, 5, tillsammans.

Sedan 2018 bor familjen i vackra Zug i Schweiz. Peter och Nicole kunde inte vara gladare över beslutet att lämna Stockholm.

– Vi har nära till allt, supersafe och allting är städat och funkar så ja, det är kanon, har Peter tidigare sagt i TV4 Nyhetsmorgon.

Men precis som alla par bråkar Peter och Nicole ibland. Särskilt ett ämne är känsligt, det har fått "Foppa" att storma iväg.

Peter Forsbergs och Nicole Nordins nya liv i Schweiz

Att Peter och Nicole flyttade just till Schweiz är ingen slump. Paret är delägare i skoföretaget Inuikii vars huvudkontor ligger i Zürich.

När de lämnade Sverige snålade de inte. Familjen flyttade in i ett vackert hus med utsikt över alplandskapet och Zugsjön.

Peter måste ju göra något med sina pengar. Han tjänade ju faktiskt 650 miljoner kronor under sin NHL-karriär, enligt Expressen.

Peter Forsberg och Nicole Nordin i bil

Peter Forsberg och Nicole Nordin har varit gifta i elva år.

Här har paret en drömtillvaro med närhet till natur och möjlighet till friluftsliv vilket Peter och Nicole verkligen utnyttjar.

I TV4 Nyhetsmorgon har Nicole sagt att hon joggar varje morgon men Peter hänger inte med. Han är för mycket av en vinnarskalle.

LÄS MER: Nicoles kris med Peter Forsberg – beslutet för relationen

Peter Forsberg och Nicole Nordins bråk

I TV4 Nyhetsmorgon erkände Peter problemet. Att jogga med sin fru leder helt enkelt till för mycket ilska:

– Jag gillar inte att springa med henne för hon är så mycket bättre. Jag blir så otroligt irriterad när hon springer ifrån mig.

– Varje gång. Det är extra frustrerande. Jag tappar lite vilja när jag springer då.

Det här är inte enda gången som Peters vinnarskalle ställer till det. När han förlorade på trav i somras såg han rött.

Så här låter det i en ny intervju med Expressen:

– Då gick jag faktiskt ut i skogen och satte mig på en stubbe, då var vi hemma i Ö-vik. Då fick de faktiskt välja kanal efter det själva.

– Nicole textade mig och frågade "var är du någonstans?" då svarade jag att jag gick ut och satte mig för så här otur kan ingen ha på V75. Där satt jag i en halvtimme.

Att "Foppa" är en dålig förlorare är kanske inte så konstigt, han är ju en av världens bästa hockeyspelare genom tiderna. Som tur är verkar Nicole ta det hela med en nypa salt.

– Nicole brukar säga att jag är 98 procent superbra, två procent psycho. Men det är inte så ofta jag blir arg när jag inte är på isen, har Peter sagt i Nyhetsmorgon.

Foto: TT

LÄS MER: Peter Forsbergs bilder med Nicole Nordin orsakar skandal

LÄS MER: Nicole avslöjar sanningen om relationen med "Foppa"

LÄS MER: Peter Forsbergs lyxliv med Nicole Nordin