Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu avslöjar Let's Dance-stjärnan den okända relationen – med kändismannen

27 apr, 2022, 12:00 
Let's Dance-stjärnan berättar om den okända relationen – med folkkära artisten.
Annons
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!Brand logo
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

Nu är det inte allt för många veckor kvar av programmet Let's Dance, och konkurrensen blir bara tuffare. En efter en tvingas dansparen lämna tävlingen, och nivån höjs för varje vecka. Det återstår bara fem par, alltså hälften av alla som var med från början.

Let's Dance-karusellen är ofta förknippat med ett riktigt tissel och tassel om hemliga relationer och intriger, och nu avslöjar en deltagare en oväntad relation med en välkänd man...

Funnit kärleken i programmet

Det går faktiskt sällan en säsong av Let's Dance utan att rykten av olika slag tar fart. Och inte alltid utan anledning, det har hänt flera gånger att kändisarna och sina danspartners har funnit kärleken i danssalen.

Ett par som fattade tycke för varandra på dansgolvet är profilen Sigrid Bernson och artisten Robin Bengtsson. Robin blev ihopparad med Sigrid i Let's Dance 2019, och mellan all rumba och tango slog det gnistor.

Det dröjde ganska lång tid innan paret bestämde sig för att bekräfta romansryktena, men på julafton samma år blev paret offentligt.

Annons

Och nu kom paret med nästa glädjebesked, det är nämligen en liten Let's Dance-bebis påväg. Det rådde fullständig babylycka när Sigrid och Robin tidigare idag meddelade på Instagram att de väntar sitt första gemensamma barn!

Bilden avslöjar

I lördagens avsnitt var det inte lika roliga besked för Mouna Esmaeilzadeh och Markus Granseth, som båda hängde löst. Efter en dansduell fick Mouna lämna, till sin stora besvikelse.

Men hon verkar inte hänga läpp för det. På sin Instagram igår kväll uppdaterade hon flitigt från Let's Dance-kollegan Henrik Fexeus och Camilla Läckbergs releasefest för deras nya bok. Och då avslöjade hon en minst sagt oväntad relation...

På fotot syntes nämligen en glad Mouna tillsammans med artisten Peter Jöback, med följande text:

"Kärt återseende efter 23 år när man gick på Stockholms Musikgymnasium och sjöng med fantastiska Peter Jöback"

Mouna Esmaeilzadeh och Peter Jöback

Det var det nog inte många som visste om, att Mouna sjungit i sina dagar – och det tillsammans med hela Sveriges Peter Jöback!

Foto: TT/Instagram

Annons