Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarnas hårda kritik mot TV4 efter händelsen med E-type i Let's dance

25 apr, 2022, 08:19 
Jacob Johannesson
Många är kritiska mot händelsen i "Let's dance" under lördagen.
Annons
Kändisparen som gjort slut i samband med Let’s danceBrand logo
Kändisparen som gjort slut i samband med Let’s dance

Årets säsong av populära "Let's dance" är i full gång! Bland annat Eric Saade och Aron Anderson finns bland de som är kvar och kämpar om segern. Dock gick det tungt för hjärnforskaren Mouna Esmaeilzadeh och danspartnern Tobias Wallin. De blev det femte paret att tvingas lämna årets säsong.

– Det är otroligt tacksamt att ha fått vara kvar här så länge och det blir riktigt deprimerande att inte tvingas upp tidigt och träna imorgon, sa hjärnforskaren till Aftonbladet efter att fått det tråkiga beskedet.

Under lördagens program var det 90-talstema, och då passade det ju alldeles utmärkt att ta in E-Type i programmet. Artisten uppträdde under inledningen av programmet och hyllades stort.

Tittarnas hårda kritik mot TV4 efter händelsen med E-type i Let's dance

– Jag har den stora äran och glädjen att få vara med i Let’s dance nu på lördag med mitt fina E-Type-band. Vi ses där, skitroligt! sa han i ett klipp på programmets Instagram-konto.

Annons

E-Type uppträdde med den hyllade låten "This is the way"

– Snacka om 90-talsmagi!, sa programmets pressansvariga Frida Ekberg till Nöjeslivet.

Men tv-tittarna var inte lika nöjda. Många var besvikna över att numret var förinspelat, alltså en så kallad "playback".

”Varför kör ni playback? Låter superilla…förra veckan samma sak :( Låt dem sjunga, de kan ju”, skrev en upprörd användare på TV4:s sociala medier, enligt Hänt.

”Pinsamt dålig playback”, fortsätter en annan.

”Jättebra men aningen pinsam playback", skriver en tredje.

Foto: TT

Annons