Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tony Irvings avslöjande om Let's Dance – oron för Aron Anderson i kommande utmaning

23 apr, 2022, 17:00 
AvIndra Nordemar
Nu när vi kommer in i säsongens andra halvlek har vi skruvat upp allt till en helt annan nivå, menar Tony Irving inför kvällen Let's Dance.
Annons
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!Brand logo
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

Let's Dance 2022 har hittills engagerat miljontals svenskar som bänkar sig i tv-sofforna på lördagskvällarna för att se kändisarna ta sig an dansgolvet i direktsändning.

Tittarsiffrorna är skyhöga likt förgående säsonger och uppställningen är stjärnspäckad som alltid. Men vecka för vecka blir de allt färre – och nu vässar juryn på "svårighetsskalan", vilket enligt jurymedlemmen Tony Irving kan bli en stor utmaning för Aron Anderson.

Aron Andersons medverkan i Let's Dance 2022 – skriver historia

Aron skriver historia med sin medverkan i Let's Dance. Aldrig har en manlig rullstolsburen deltagare tävlat i programmet, i något av länderna där konceptet existerar, förrän nu.

Hittills har Aron, som dansar med Jasmine Takács, gjort storsuccé. De har fått stående ovationer av publiken, höga poäng av juryn, och hyllats av tittarna.

Annons

Men nu blir det svårare. Deltagarna ska inte bara gör en, utan två helt olika koreografier.

– Det är nu de börjar dansa på riktigt – playtime is over och nu handlar det om att tävlingen börjar bli spännande, skriver Tony Irving i Expressen.

Tony Irving om den nya utmaningen för Aron Anderson

– I varje dans har vi ställt krav på att deltagarna bemästrar de olika grundprinciperna; hållning, balans, kroppskontroll, koordination, timing och partnering. Från och med nu måste allt detta sitta som en smäck, de har varken tid eller råd att inte ha dessa grundprinciper i ryggraden, menar han.

Till låten Angels av Robbie Williams ska Aron och Jasmine dansa en rumba, som en av deras danser, vilket enligt Tony kan bli svårt.

– Ikväll förväntar jag mig att Aron visar de olika grundkaraktärer som gör rumban unik.

– Jag förutspår att detta blir en stor utmaning för Aron då kruxet är att vi inte hittills har sett honom dansa någon dans på det här sättet.

Annons

Foto: TT

Annons