Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya steget i Linn och Filips relation - träffar familjen

10 jul, 2023, 11:00 
Felicia Plåt
Linn och Filip
Linn och Filip vann Let´s Dance 2021. Foto: TT

Linn och Filip har åkt till Norge tillsammans.

Annons

2021 dansade Filip Lamprecht tillsammans med stjärndansaren Linn Hegdal i TV4:s succéprogram Let´s Dance. Varje vecka bjöd de på ett nytt snyggt shownummer och poängen blev bara högre och högre. Efter 10 tuffa veckor tog de tillslut hem den ärofyllda glasskon och vann hela programmet.

Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Filip och Linns romansrykte

Under åren är det många som har blivit par i programmet vilket ofta blivit väldigt omtalat. Linn och Filips kemi gick verkligen genom TV-rutan och det var många som hoppades på att de skulle bli ett par. Men både Linn och Filip hade förhållande under tiden. Filip var tillsammans med artisten och realitystjärnan Peg Parnevik, men efter programmet tog den relationen slut.

Linn och Filip blev väldigt bra kompisar under programmet och har fortsatt hänga sedan dess, och många trot att de är ett par. Men det är ingenting som har blivit bekräftat.

Annons

Däremot blev fansen riktigt nyfikna när de såg att både Linn och Filip la ut liknande bilder från en resa i Rom. Och följarna misstänkte att de var där tillsammans. På en av bilderna bar Linn en jacka som liknar Filips vilket följarna snabbt såg till att kommentera, men de fick aldrig något svar.

Familjeresan i Norge

Trots att följarna aldrig fått något svar om Rom-resan så har de nu sett att kompisarna har varit på en annan resa tillsammans. Linn är nämligen bra vän med Filips mamma Kristin Kaspersen. Som även hon har vunnit Let´s Dance och programledde det under 2023.

Kristin har delat med sig av bilder och klipp från en resa i Norge. Detta var ingen vanlig resa utan hon hälsade på sin far och barndomshem.

– Landstället har jag varit på sedan jag var 5 år varje sommar. Och jag slås över varför jag älskar närheten till havet och klipporna… det är där jag delvis vuxit upp.Så innerligt tacksam för den här helgen och min fantastiska familj, skriver hon i inlägget.

Det verkar vara en riktigt fin resa som betyder mycket för familjen och nu har även Linn fått vara en del av resan. Trots att de bara är vänner verkar relationen tagit ett framsteg då hon fått träffa hela familjen. Vi hoppas de hade en riktigt mysig liten tripp.

Annons