Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nyhetsmorgon-profilen Sofia Geites kändiskärlek – därför känner du igen honom

08 mar, 2023, 17:00 
Sofia Geite

Sofia Geite har en kändiskärlek som du garanterat känner till.

Annons

Sofia Geite är en av Nyhetsmorgons mest pålitliga programledare. Med lugn och stabilitet ledsagar hon tittarna genom morgontimmarna, och hon rör sig obehindrat mellan allvar och lekfullhet.

På hemmafronten är Sofia tvåbarnsmamma. Och hennes make är också tv-kändis!

7 saker du inte visste om Sofia GeiteBrand logo
7 saker du inte visste om Sofia Geite

Sofia Geite visar upp sin make

Sofia Geite och Johan Edlund
Sofia Geite med sin stora kärlek.

Ni känner säkert igen honom på den här bilden. Johan Edlund har synts mycket i TV4-sporten, allra mest i travsändningarna.

Han och Sofia har döttrarna Elsa och Ester. De lever ett vanligt familjeliv, men visst märks det av att båda två är kändisar.

Annons

– Jag tänker inte på det överhuvudtaget, är det någon onykter person som kommer fram när jag äter med familjen, då kanske det inte är så kul för barnen att se. Men kommer det fram någon som är trevlig har jag inga problem att svara på någon fråga eller ta någon bild. Nu är jag ju gift med en fru som jobbar på tv också så det kan bli lite speciellt ibland, säger Johan i en intervju med en Expressen.

– Men vi båda har samma inställning, utan tittare skulle inte programmen sändas, allt bygger på ett intresse att kolla. Är det någon som vill fråga mig och Sofia något när vi är ute så är det bara positivt.

"Det är jättefint"

Men familjens kändiskopplingar slutar inte där. Sofia är dessutom bonusmamma till Johans son Jack, vars biologiska mamma är Jessica Almenäs, som tidigare hade en relation med Johan.

Och visst kommer tv-kvinnorna bra överens, och det funkar utmärkt att dela på föräldrarrollen då och då.

– Den (relationen) är jättebra och har alltid varit bra. När Johan och jag träffades så jobbade ju Jessica på TV4 också så vi har ju jobbat i samma bransch innan och sådär, har Sofia Geite tidigare sagt till Hänt.

– Det är jättefint både för Jack och för oss, att vi trivs i storfamiljen. Det är ju inte en självklarhet att det blir så. Men för oss har det verkligen varit så, det är skönt. Hon är toppen!

Annons