Nyhetsmorgon-programledaren bekräftar lyckan: Nu växer familjen!

02 jan, 2023, 16:30 

Vilken glädje – familjen blir större!

Annons

Eftersom många följer Nyhetsmorgon-gänget i rutan varje dag är det inte konstigt att följarna blir engagerade i deras liv när kamerorna slocknat. Det blir ju nästan som en vän!

7 saker du inte visste om Sofia Geite
7 saker du inte visste om Sofia Geite

Därför är det säkerligen många som blir glada av att höra om Sofia Geites familjelycka – hon ska bli moster!

Sofia Geite avslöjar familjelyckan

Ja, Nyhetsmorgon-stjärnan avslöjade på Instagram att familjen växer så det knakar. Hennes lillasyster väntar sitt första barn, och hon gör sig redo att axla moster-rollen på nytt!

Recept.se Nyhetsbrev

Men det tar inte slut där. Det blir ett dubbelt så lyckligt 2023 för familjen Geite, avslöjar hon för Hänt.

– Min yngsta lillasyster ska få sitt första barn i vår. Dessutom är min andra lillasyster gravid med sitt andra barn, så jag har lyckan att få bli moster till två små bebisar i vår.", skriver Sofia till sajten.

Annons

Fullt hus alltså för familjen – vilken lycka!

Sofia Geites relation till Jessica Almenäs

Sofia Geite har också fullt upp på den egna familjefronten. Tillsammans med maken Johan Edlund som är en omtyckt sportkommentator har hon döttrarna Elsa och Ester, födda 2013 och 2017.

Sofia Geite med maken Johan Edlund och barnen Elsa och Ester
Familjen ute på äventyr!

Hon är dessutom bonusmamma till sonen Jack, och Sofia är inte Jacks enda mamma som gör succé i rutan. Hans biologiska mamma är nämligen Jessica Almenäs, som tidigare hade en relation med Johan.

Och visst kommer tv-kvinnorna bra överens, och det funkar utmärkt att dela på föräldrarrollen då och då.

– Den (relationen) är jättebra och har alltid varit bra. När Johan och jag träffades så jobbade ju Jessica på TV4 också så vi har ju jobbat i samma bransch innan och sådär, har Sofia Geite tidigare sagt till Hänt.

Annons

– Det är jättefint både för Jack och för oss, att vi trivs i storfamiljen. Det är ju inte en självklarhet att det blir så. Men för oss har det verkligen varit så, det är skönt. Hon är toppen!

Foto: TT/TV4

Annons