Pernilla har ångrat sig med Christian Bauer efter nära vännens råd

Pernilla har ångrat sig med Christian Bauer efter nära vännens råd

Foto: TT

Pernilla Wahlgren har ångrat sig, och vännen Sofia Wistam försökte vädja till henne.

Pernilla Wahlgren har äntligen fått flytta in i sin flådiga lyxvilla, och i samma veva fick hon en ring på fingret! Pojkvännen Christian Bauer gick ned på knä under en skidresa, och nu har han dessutom flyttat in hemma hos kärleken.

Men när två viljor ska gå ihop kan det uppstå meningsskiljaktigheter, speciellt när det kommer till känslig ämnen – som inredning.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!
0:46

Efter reklamen: Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

(0:46)

Slå på ljud

Linus Wahlgren har brutit med systern Pernilla – efter pengauppgörelsen

Sofia Wistams hårda ord om Pernillas beteende mot Christian

Trots att den nya villan är stor, är utrymmet begränsat. Den som kikat på Wahlgrens värld vet att Pernilla har en förmåga att samla på sig prylar, och inför flytten ville hon helst inte packa med sig röran från det gamla huset.

Istället var det dags för en nystart. Nästan i alla fall. Pernilla tog med sig en soffa, och Christian Bauer ville ha med sig en stol. Men det var inte Pernilla särskilt sugen på, något som poddkollegan Sofia Wistam tyckte var märkligt:

–"Jag skulle vilja ha en stol som jag fått av min pappa som inte finns längre” härmade Sofia Christian i podden Wahlgren och Wistam.

– Du bara NEJ!, forsätter hon, och säger att Christian bad om att få ta med stolen flera gånger men fick upprepade nej.

Pernilla hade ju bestämt sig för en ny uttänkt inredning i den sprillans nya villan, och då skulle den gamla stolen helt enkelt inte passa in.

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam på scen när de ledde Mammagalan 2019.

Sofia Wistam satte ner foten.

Karin Törnblom/TT

Pernillas splittring med Jessica Wahlgren – vändningen i relationen: ”Sur”

Pernillas ånger med fästmannen Christian Bauer

I podcasten som släpptes innan huset var klart berättade Pernilla att hon till slut gick med på att stolen skulle få följa med. Även om Sofia verkligen inte skrädde med orden i podcasten. Hon hade nämligen pratat med Christian om möbel-"bråket".

– Nej men hon lyssnar inte på mig…. Jag bara: Stackarn. Då tycker jag lite synd om honom, att du bara kör över honom, pikar hon Pernilla.

Nu har ju paret flyttat in, och visst verkar Pernilla ha ångrat sig angående Christian Bauer och hans stol. På sin Instagram visar hon upp hur den står där, bredvid flygeln, och passar in alldeles utmärkt. Hon berättar historian om fåtöljen för alla som missat, och avslutar med fina ord:

"Vi hittade en perfekt plats för den i musikrummet! En fin möbel, ett fint minne ❤️- och faktiskt husets enda Designmöbel…!"

Foto: TT/Instagram