Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla ryter ifrån efter kommentaren om Christian Bauer – rasar på följare

20 jul, 2023, 16:20 
Vendela Lönnqvist
Pernilla fick nog!
Pernilla fick nog!

Pernilla säger ifrån på skarpen efter en kommentar om fästmannen Christian Bauer.

Annons
Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!Brand logo
Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!

Livet leker för Pernilla Wahlgren, 55, just nu.

Artisten är aktuell med "Allsång på Skansen" – en programledardebut hon klarat med bravur. Efter premiäravsnittet ramlade hyllningarna in på sociala medier och Pernilla kunde inte vara med tacksam.

Pernillas stöd under "Allsång på Skansen"

Både i publiken, i tv-sofforna och bakom scenen har hon också haft en starkt stöd av familjen. Många i klanen Wahlgren-Ingrosso har både suttit i publiken och hejat på från soffan hemma.

Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att få sitt första barnbarnBrand logo
Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att få sitt första barnbarn

Då blir Pernilla Wahlgren farmor

Och lyckan fortsätter för Pernilla.

I augusti blir hon farmor för första gången. Det är äldsta sonen Oliver Ingrosso som ska bli förälder tillsammans med flickvännen Zoe-Fay Brown.

Då träffades Pernilla och Christian

Och att ta hand om första barnbarnet kommer sångerskan slippa göra ensam. I maj 2021 gick hon nämligen ut med att hon hittat kärleken i Christian Bauer, 57, – efter 13 år som singel.

Annons

Och i december 2022 gjorde paret slag i saken. Under en vinterresa friade Christian till Pernilla – som svarade med ett rungande ja.

Sedan dess har paret flyttat in i lyxhuset "Villa Wahlgren" på Lidingö, ett drömhus på en mardrömstomt – något tittarna har fått ta del av i "Wahlgrens värld".

Så många följare har Pernilla på Instagram

Men det är inte bara på tv som Pernillas följeslagare får en inblick i hennes vardag. Pernilla är flitig på att uppdatera sin Instagram med allt som livet erbjuder.

Hennes profil har närmare 800 000 följare, och de allra flesta är positivt inställda till artisten och skickar gladeligen varma hälsningar till henne.

Men då och då dyker det upp kommentarer som får Pernilla att ryta ifrån – något som skedde för bara några dagar sedan.

Annons

Pernilla ryter ifrån efter kommentaren om Christian Bauer

Under en bild i Pernillas flöde tog sig en följare friheten att kommentera hennes och Christians ekonomi:

"Tycker det är fint och modernt när medelålders män med medellöner plötsligt i medelåldern hittar en kvinna som försörjer mannen till fullo även om han jobbar lite med instakontot ibland. Könsrollerna suddas ut och män behöver inte längre skämmas för att gå från bostad på 40kvm till ett slott betalat av en kvinna som dessutom ger mannen fickpeng varje vecka. Det är faktiskt fint hur könsrollerna förändras med tiden", skriver följaren.

Det fick Pernilla att höja på ögonbrynen – och ge ett syrligt svar tillbaka:

"Ja, nu vare sig försörjer jag, eller ger fickpeng till min fästman…! Han försörjer sig själv och är självklart med och betalar boendekostnader. Sedan att jag byggt huset till mig själv och sedan råkade träffa mannen i mitt liv under tiden, blev bara en extra bonus. Tvåsamhet är inte så dumt , surru….!", svarade Pernilla.

Vad jobbar Christian Bauer med?

Ja, faktum är att Christian jobbar på med sitt eget. Till vardags arbetar han som inköpschef på Ica och brukar också hålla i träningspass på gymkedjan Sats – så det går nog ingen nöd på honom.

Annons