Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren avslöjar sitt vågade beslut – lämnat Sverige

04 maj, 2022, 06:30 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Nu avslöjar hon det kryptiska beskedet...

Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Pernilla Wahlgren har alltjämt fullt upp. Hon sitter i juryn för Masked Singer, spelar nästintill alltid in sitt program Wahlgrens värld, högaktuell med ett eget hudvårdsmärke, turnerar Sverige runt med sin föreställning... Ja, listan tycks aldrig ta slut.

Men nu är det dags för nya utmaningar för Pernilla, som på Instagram visar upp det hemliga projektet – som sker utanför Sveriges gränser.

Nya lyxvillan

Det är inte i Spanien som Pernilla befinner sig, där hon annars ofta gärna vilar upp sig. Förmodligen ännu mer nu än innan, när hon precis köpt en riktig lyxvilla i Marbella!

Pernilla hade redan sedan tidigare ett hem på den spanska ön, men nu var det dags att uppgradera. Hennes tidigare hus "Casa Rosa" har lyst med sin frånvaro sedan det nya köpet, och det är inte svårt att förstå varför – det är en imponerade villa!

På sin Instagram sätter Pernilla ord på känslorna för det nya Spanien-huset:

Annons

"Mitt paradis på jorden..! Jag har alltid jobbat mycket - & har haft flera olika jobb samtidigt. Även när barnen var små. Men alltid för deras skull. Nu för tiden är arbets-schemat GALET - men jag vet också att jag har världens roligaste jobb - så jag klagar faktiskt aldrig.Jag är bara så oerhört tacksam att jag har haft möjligheten att nu skaffa denna dröm-plats åt mig & min familj…! Jag hoppas att detta hus kommer bli en samlingplats där vi alla kan ladda batterierna, och bara landa..! Och alla mina vänner & mina barns vänner."

Hemliga projektet

Det är ett riktigt hemlighetsmakeri kring vad Pernilla egentligen sysslar med just nu. I sin podd Wahlgren och Wistam berättade hon att hon var på väg till Norge för att spela in ett program, men vilket program det är avslöjar hon inte.

Annons

Och på Instagram fortsätter de mystiken att växa. I hela tre inlägg på sin story ger hon kryptiska ledtrådar om varför hon egentligen befinner sig i Oslo:

"Dagens första mål i Oslo – Efter att ha utmanat mig själv myyyyycket i dag…!" Skriver hon först, följt av hashtaggen "hemligt tv-program"

"Middag med teamet på Clarion efter en galen inspelningsdag i Norge…!" Skriver hon sedan.

"Det har kommit klagomål och orosanmälan från Sverige att jag skulle vara otrogen här mot mitt riktiga team. Så är inte fallet. Jag är tillbaka hos er redan imorgon. Det som händer i Oslo - stannar i Oslo..!" Skriver hon till sist, och rätar inte ut några frågetecken där heller.

Vad det egentligen är för utmanande och galet program Pernilla spelar in i Norge får helt enkelt tiden utvisa...

Foto: TT

Annons