Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren förolämpad av Mikael Persbrandt – här är hennes hämnd

30 sep, 2021, 08:48 
Pernilla Wahlgren och Mikael Persbrandt
Pernilla Wahlgren blev förolämpad av Mikael Persbrandt – men kom med en subtil hämnd.
Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Pernilla Wahlgren är inte bara en av Sveriges kändaste artister – hon är också mamma till fyra barn. Syskonskaran Oliver, 31, Bianca, 26, Benjamin, 23, och Theo, 14 står samtliga sin mamma väldigt nära och förekommer flitigt på hennes sociala medier.

Men troligen är Mikael Persbrandt inte inne på Pernillas Instagram-konto speciellt ofta. Det avslöjade han med en kommentar som en person utan Pernillas självdistans hade kunnat bli riktigt sårad av.

Pernilla Wahlgrens hämnd på Mikael Persbrandt

Pernillas bror Linus Wahlgren har nämligen ersatt Erik Ehn nu när Tennessee Williams klassiska pjäs Katt på hett plåttak haft nypremiär efter pandemin. Linus har fått goda vitsord för pjäsen, som sätts upp av Tennessee Williams-specialisten Stefan Larsson.

Mikael är delägare på Maximteatern och var väldigt nöjd med Linus insats. Så nöjd att han ville ge en komplimang till hans mor. Och då menar vi inte Christina Schollin...

Annons

Pernilla berättar själv om Mikaels fadäs.

"Wow!!!! Så obeskrivligt STOLT över min överjävligt begåvade älskade lillebror Linus Wahlgren som BRILJERADE i ”Katt på hett plåttak” på Maximteatern! Fantastisk ensemble med legendarer på scen!!! Stående ovationer!!!Och Linus fick den finaste komplimangen - och JAG samtidigt den största dissen nånsin av Michael Persbrandt - som berömde mig för min begåvade SON…!", skriver Pernilla.

Alla skarpsynta läsare noterar säkert att Pernilla stavade fel på Mikaels förnamn. En mer konspiratoriskt lagd hjärna hade börjat misstänka att hon gjorde detta med flit – som ett slags tillbakakaka för "son"-kommentaren.

I Pernillas kommentarsfält har följarna dock väldigt roligt åt Mikaels tankevurpa.

"SON!!!! GAHAHAHAHAHAHAH", skriver Carina Berg.

"Tack, mamma", skriver Linus Wahlgren själv.

"Haha jag döööööör! Micke P… skulle gått till Specsavers", skriver en annan följare.

"Väldigt välkonserverad mormor han har Linus vilket iofs är sant också men...", skriver ytterligare en följare.

Annons