Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren i sorg efter tragiska dödsbeskedet – hyllar med kärlekshälsning

22 jul, 2023, 13:00 
https://image.svenskdam.se/image-9691201?imageId=9691201&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Vendela Lönnqvist
Pernilla talar ut om sorgen och alla minnen...
Pernilla talar ut om sorgen och alla minnen...

Pernilla Wahlgren lämnar en kärleksfull hyllning efter det tragiska dödsbeskedet.

Annons
Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!Brand logo
Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!

Livet går som på räls för Pernilla Wahlgren, 55.

Karriären, kärleken och familjelivet tycks befinna sig i en harmoni med varandra för den folkkära artisten, som under sommaren är aktuell med sin programledarroll i "Allsång på Skansen".

Då blir Pernilla farmor

När årets säsong av succéprogrammet sedan är över väntar nya, mer personliga äventyr för Pernilla – hon blir nämligen farmor i augusti.

Det är hennes äldsta son Oliver Ingrosso, vars flickvän Zoe Fay-Brown som väntar barn, som ska bli pappa för första gången.

– Det känns otroligt stort. Jag har faktiskt längtat efter att få bli farmor eller mormor, så att jag kommer få gosa med en liten bebis igen och att få se min son bli pappa, det är jättejättestort, har Pernilla tidigare sagt till Svensk Damtidning.

Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att få sitt första barnbarnBrand logo
Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att få sitt första barnbarn

Pernilla träffade Christian efter 13 år som singel

Och rollen som farförälder kommer hon inte behöva ta sig an ensam. Hon har ju kärleken och fästmannen Christian Bauer, 57, vid sin sida – som inte är blyg med att ständigt påminna världen om hur stolt han är över sin blivande hustru.

Annons

Pernilla träffade Christian efter 13 år som singel. Hon har själv berättat i "Wahlgrens värld" att hon i princip hann förlika sig med tanken på att leva själv resten av livet.

Så friade Christian Bauer till Pernilla Wahlgren

Men så en vacker dag så dök Christian upp, och friade till Pernilla efter några år tillsammans under en vinterresa.

Och relationen är här för att stanna. Paret har flyttat in i det lyxrenoverade "Villa Wahlgren" på Lidingö och verkar ha det alldeles, alldeles underbart tillsammans.

Tony Bennett har avlidit

Ja, det blivande gifta paret har hunnit skaffa många minnen tillsammans. Bland annat till musiken av Tony Bennett, pionjären inom den amerikanska popmusiken.

Tony Bennett var en välkänd artist och under fredagen nåddes omvärlden av att sångaren avlidit. Han blev 96 år gammal och kämpade de sista sju åren med sjukdomen Alzheimers.

Annons

Avlidna artisten väcker minnen hos Pernilla

Många berördes av dödsbeskedet, inte minst Pernilla. På Instagram berättar hon nu om sorgen:

"En otrolig sångare och entertainer har gått bort….Min stora idol och min och Christians love singer Tony Bennett har somnat in 96 år gammal. Tror inte att det finns en dag som gått sedan jag och Chrille träffades som vi inte har spelat Mr Bennetts musik hemma. Vi blev kära till hans musik", skriver Pernilla och tillägger:

"Och när vi gifter oss kommer han definitivt att spelas….Tony Bennetts musik och magiska sångröst kommer alltid att leva kvar. Rest in peace. We will always keep your music playing….!""

Annons