Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren om kärleksuppbrottet – nu berättar hon: "Den enorma smärtan"

27 feb, 2024, 07:30 
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren pratar om det omtalade kärleksuppbrottet och blir personlig – medan vännen Sofia Wistam lyssnar.
Annons
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Pernilla Wahlgren, 56, är en av Sveriges kändaste personer vilket också innebär ett stort intresse för artistens privatliv.

Ja, Pernilla själv visar ju upp stora delar av sitt liv i Wahlgrens värld och pratar även öppet i podcasten Wahlgren & Wistam.

Och i det senaste podd-avsnittet är ett hett ämne på tal – kärleksuppbrott. Och Pernilla delar med sig av något som är svårt att inte bli berörd av.

Pernilla Wahlgren blir känslosam

Pernilla är inte den enda kända personen i familjen Wahlgren/Ingrosso. Ja, det är nästan svårt att hitta någon okänd i släkten.

En som gått i sin mammas fotspår är dottern Bianca Ingrosso, 28, som i dag driver en stort Instagramkonto, Youtubekanal och sminkmärket CAIA.

Bianca är, precis som sin mamma, frispråkig och öppen av sig och har tidigare haft ett stormigt av-och-på-förhållande med Phillipe Cohen, även om de när de var tillsammans visade lycka utåt.

Annons

Paret gjorde slut åtta gånger under sina nio år tillsammans - ofta publikt - så att Bianca, precis som Pernilla, vet en del om kärleksuppbrott är inte konstigt.

Och nu har Bianca under en frågestund fått en fråga om just detta, hur man kommer över någon, och svarar så bra att Pernilla tar upp det i sin podcast.

Här läser hon upp dotterns kloka ord, som Bianca troligtvis baserar på kärleksuppbrottet med Phillipe, för vännen och poddpartnern Sofia Wistam:

"Jag tycker att det enda som hjälper och det som faktiskt fungerar är att möta alla känslor som kommer. Rädslan, paniken, ilskan, oron, sorgen, allt. Ta dig igenom faserna, 1. Ångesten och paniken 2. Övertänkandet som ältas om och om igen - det där är jag, det är veklingen jag - 3. Sorgen, den enorma smärtan att detta är sant. 4. En jävla blandning av allt, man blir helt koko där ett tag 5. Acceptansen, den lättnaden, wow".

Även Sofia är imponerad över Biancas resonemang. Hon, precis som Pernilla, höjer henne till skyarna.

Annons

Pernilla Wahlgren nya liv som gift

Även Pernilla har gått igenom publika uppbrott men nu känns allt det långt borta. I dag är hon ju nygift med sin Christian Bauer.

De sa "ja" till varandra under hemliga former i slutet av förra året men planerar en stor bröllopsfest senare i år.

Detaljerna kring den vill Pernilla dock gärna hålla för sig själv. Som hon sa till Svensk Damtidning för några veckor sedan:

– Vi har hållit det lite hemligt. Och vi har inte riktigt skickat ut alla inbjudningar heller.

Vi är så glada att Pernilla hittat rätt!

Foto: TT

Annons