Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineKate Middleton

Pernilla Wahlgrens besked om äktenskapet – bara varit gifta ett halvår: "Varit så jobbigt"

17 jun, 2024, 13:00 
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren kommer med ett besked kring den första tiden som gift med Christian Bauer – och det är svårt att inte bli rörd.
Annons
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren, 56, har varit i rampljuset i nära 40 år vilket också innebär att vi fått följa henne genom olika skeenden i livet.

Och inte minst, kärlekslivet. I nio år var Pernilla gift med sin tidigare bakgrundsdansare, Emilio Ingrosso, 58.

Efter uppbrottet träffade Pernilla polismannen Joachim Lennholm, 51, men efter deras relation gick i kras var hon singel, länge.

Men sedan träffade Pernilla som bekant Christian Bauer, 58, och resten är historia. I dag har de varit gifta i lite över ett halvår och Pernilla kan komma med ett känslosamt beske.d

Christian Bauer om Pernilla: "Fick kämpa"

I dag känns Pernilla och Christian självklara i varandras liv, men så har inte alltid varit fallet.

Nej, Pernilla har tidigare sagt att de hade en ganska lång startsträcka, där de också tog en paus i sitt dejtande då artisten hade så mycket på jobbfronten.

Annons

Och Christian har berättat att han behövde vara rätt tålmodig med sin framtida fru:

– Jag fick kämpa, det fick jag. Och det var lite svajigt i början. Hon var lite avvaktande. Men man måste förstå henne också, hon hade inte träffat någon ordentligt på flera år. Samtidigt som hon var lite rädd, så var hon nog mogen att kliva in i något moget, har han sagt till Expressen.

En taktik som visade sig fungera. Nu har Pernilla och Christian varit ihop i tre år, och gifta i lite över ett halvår.

Men hur har den första tiden som man och fru varit egentligen? Det frågar Svensk Damtidning Pernilla – och får ett underbart svar!

Pernilla Wahlgrens besked om äktenskapet

I sommar kommer Pernilla ratta Allsång på Skansen igen vilket hon mer än ser i fram emot. Som hon säger till Svensk Damtidning när vi får en pratstund med artisten:

Annons

– Man ser fram emot live-känslan, direktsändning, mötet med publiken, reaktionerna från tittarna där hemma och så den här blandningen av artister.

Hon säger också att vi kan räkna med att se maken Christian i publiken. "Han älskar allsång", säger hon med ett leende. Och den första tiden som Christians fru har varit underbart – bland annat eftersom hon bättre nu kan titulera honom:

– Det är tryggheten att man har en man och så att kalla honom för "min man". Jag tyckte det var så jobbigt att säga min fästman, min pojkvän eller min kille, min man. Det låter så här… Ja, det känns moget.

Pernilla Wahlgren ler på Sollidenscenen
Pernilla Wahlgren är så taggad på ytterligare en sommar på Skansen! Foto:Claudio Bresciani/TT

Foto: TT

Annons