Pernilla Wahlgrens miljonköp – bilderna visar sanningen

Pernilla Wahlgrens miljonköp – bilderna visar sanningen

Foto: TT

Nya bilderna visar hur det egentligen ser ut.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!
0:46

Efter reklamen: Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

(0:46)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren spenderar påsken i Marbella tillsammans med delar av familjen. Men inte är det i Casa Rosa, hennes hus i Spanien som hon bor i den här gången...

Hon är nämligen dubbel husägare i Spanien just nu, i alla fall så vitt vi vet. Pernilla gick nyligen ut med nyheten om att hon köpt ett nytt hus i Spanien, och vad som händer med ikoniska Casa Rosa har många undrat. Nu visar hon äntligen upp det nya huset inifrån.

Följarna vädjar

Pernilla har inte varit generös med information om det nya huset. Och det tillhör inte vanligheterna. Hon bor just nu i det nya Spanien-huset eftersom hon är i full gång med att bygga en ny lyxvilla på Lidingö, som inte är färdigt än. Många hus att hålla koll på, vi vet.

Den nya villan står inte ens klar, men har ett instagram-konto där 145 tusen människor följer varje steg i processen. Det gamla huset på Marbella, Casa Rossa, har följarna också sett ur i princip alla vinklar möjliga. Både på Instagram, och i Wahlgrens värld.

Lite mystiskt att det nya huset är så pass anonymt, tycker många av Pernillas följare som vädjade om att få se en skymt av insidan.

"Vore ju schysst om du kunde ta bild på själva huset och inte bara på dörren! Och få se lite invändigt också!"

"Precis vad jag tänkte! Vi vill se mer"

"Kan du inte visa runt i nya huset?"

Så lät det när Pernilla postade en bild på sig själv framför entrén till det nya huset i Spanien, och nu har önskningarna gått i uppfyllelse.

Första bilderna inifrån

På sin Instagram-story postade Pernilla några klipp från huset inifrån – men det är fortfarande väldigt sparsamt med detaljer. Och det gällde för följarna att vara snabba, inläggen var bara tillgängligt i 24 timmar.

På klippen filmar hon ett stort rymligt vardagsrum med stengolv, och än så länge finns det inte mycket mer än en soffa och tv i rummet. Hon berättade även att det kommit ett piano till Benjamin.

Den kanske mest detaljrika bilden är på vad som ser ut att vara en del av ett kök. Skåpluckorna är i en ljusare grön nyans med guldiga handtag, och hon visar att hon bytt ut kranen till en matchande guldig. Stilrent och somrigt!

"God morgon från Spanien! Idag startar en liten make-over här hemma" Säger hon i ett klipp och filmar vardagsrummet. Kanske är det därför hon varit så hemlighetsfull med det nya huset – hon väntar tills allt är perfekt!

Skärmdump, Pernilla Wahlgren Instagram

Foto: TT/Skärmdump, Pernilla Wahlgrens Instagram

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens avslöjande bild på nya drömhuset väcker frågetecken – alla undrar samma sak

LÄS MER: Svindlande priset på Bianca Ingrossos nya lyxlägenhet avslöjat – se chocksumman

LÄS MER: Christian Bauers vändning i relationen med Pernilla