Pernilla Wahlgrens vägran – hårda beskedet till pojkvännen Christian

Livet rullar på för Pernilla Wahlgren och Christian Bauer som verkar vara mer kära än någonsin. Men det betyder inte att Pernilla är villig att sluta umgås med andra män.
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren har varit i ett förhållande med försäljningschefen och modellen Christian Bauer i några månader. Sedan de gick ut med den stora nyheten har Pernilla varit flitig med att uppdatera sina följare om den nyfunna kärleken.

I podcasten "Wahlgren & Wistam" pratar Pernilla och Sofia Wistam om det senaste som hänt i deras liv, och det händer ofta att samtalen glider in på relationer, och då kommer Christian ofta på tal.

Pernilla Wahlgren om svartsjuka och Christian Bauer

I ett av avsnitten berättar Sofia att hon varit på "glamping" (glamorös camping) med vännen Martina Haag.

– Vi åkte till Svartsjö, ett gäng med Martina och hennes olika kompisar. Både tjejer och killar. Man kände inte alla vilket bidrog till att det blev väldigt mycket nya samtalsämnen. Min man som inte var med förstod liksom inte vad det var för gäng då det blev så random.

Pernilla blir fundersam och frågar Sofia om hennes man är svartsjuk av sig.

– Om du då åker i väg och glampar och umgås med snygga, barbröstade män, singlar eller icke singlar, blir Magnus svartsjuk då?, varpå Sofia svarar:

– Gud, du frågar typ det jag inte vågar fråga. Jag vågar inte fråga honom det, men jag hoppas inte det. Han har noll anledning att vara det.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens beslut med Christian Bauer: "Säger hejdå"

Pernillas besked till Christian – tänker inte sluta umgås med män

Pernilla reflekterar då över sin egen livssituation, eftersom även hon är i en relation numera. Tidigare har hon bara behövt tänka på sig själv, men trots att Christian nu finns i hennes liv, så skulle hon inte kunna tänka sig att kapa kontakten med sina manliga vänner.

– Nej men jag tänker för min egen del. Nu när jag är i ett förhållande. Jag kommer ju att leva mitt liv som vanligt. Jag jobbar med män och umgås med män. Jag har hur mycket killar som helst i mitt liv. Skulle jag sluta umgås och gå ut med dom bara för att man är i en relation, Det gör man ju inte. Det handlar om ömsesidig respekt för varandra.

Foto: Instagram / PernillaWahlgren

LÄS MER: Överraskning i "Lotta på Liseberg" – kuppen med Soldoktorn!

LÄS MER: Sarah "Fergie" Ferguson om kampen med psykisk ohälsa: "Skuggan är väldigt mörk"

LÄS MER: Tecknet som pekar på en skilsmässa för Charlene och Albert – olyckliga äktenskap och tragedier