Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas pik till Carola efter uppträdandet på Allsång: "Bestämda åsikter"

23 jul, 2023, 17:00 
https://image.svenskdam.se/image-9691201?imageId=9691201&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Vendela Lönnqvist
Pernilla avslöjar!
Pernilla avslöjar!

I sin egna podd berättar nu Pernilla om vad hon egentligen tycker om Carola...

Annons
Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!Brand logo
Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!

Man skulle nästan kunna tro att Pernilla Wahlgren har fler armar än två, med tanke på hur många bollar i luften hon kan hålla samtidigt.

Pernilla Wahlgrens hektiska vardag

Hennes vardag brukar oftast vara hektiskt, då hon flänger från program till program, oftast med kamerateamet bakom "Wahlgrens värld" hack i häl, eller så uppträder hon – om hon inte tränar inför sin egna show eller pratar med byggarna som arbetar på hennes lyxhus.

Pernilla om nervositeten, hetsen och stressen i Allsång på SkansenBrand logo
Pernilla om nervositeten, hetsen och stressen i Allsång på Skansen

Men sommaren kom och Pernilla erbjöds vad hon själv kallar för "världen roligaste sommarjobb" – hon håller nämligen kurs i "Allsång på Skansen".

Pernillas premiäravsnitt hyllades

Många höjde på ögonbrynen – ska Pernilla Wahlgren få synas i ännu ett program? Men artisten krossade alla förväntningar och gjorde jobbet med bravur, och en hel del självdistans, under premiäravsnittet.

Annons

Och under säsongen som är i full färd har många härliga gäster bjudits in för att framträda och sjunga allsång med både publik och tittare.

Carola under "Allsång på Skansen"

Den som dock har stuckit ut mest var Carola Häggkvist, när hon stormade in på scenen som en frisk fläkt och sjöng hatten av hela Skansen.

Och det märktes tydligt att både Carola och Pernilla, som under åren haft diverse dispyter, grävt ner krigsyxan. Istället höjde de varandra på scenen och bjöd på vackra stämmor.

"Det går ju inte..."

I podden "Wahlgren & Wistam" som Pernilla har med vännen, programledaren Sofia Wistam, får sångerskan frågan om hur det var att ha Carola som gäst i programmet.

– Det var ett väldigt härligt program. Hon är ju en stormvind. Det var otroligt roligt att ha henne med, vi hade kul på repen. Hon är noll diva, däremot har hon väldigt mycket koll på det hon gör och har bestämda åsikter, säger Pernilla och fortsätter:

Annons

– Hon ville gärna ha med en jättestor fläkt på scenen och det kanske är svårt ibland, det går ju inte när det är direktsänt och en massa andra akter som ska upp på scen.

Pernilla om livet efter 50

Pernilla berättar vidare att en sak slog henne när hon stod framför publiken och tv-kamerorna tillsammans med båda Carola och Hanna Hedlund – nämligen en känsla av girl-power.

– Både jag och Carola befinner oss på bättre platser än någonsin i livet. Det var så häftigt att kunna visa att livet inte är slut efter 50.

Annons