Peter Forsbergs plötsliga livsförändring – efter Nicole Nordins gravidbesked

Nicole Nordin och Peter Forsberg

Peter Forsberg fick lämna sitt uppdrag när flickvännen Nicole Nordin blev gravid.

Peter Forsberg var i slutet på sin hockeykarriär när han träffade Nicole Nordin. Året var 2009 – och vid den tiden pluggade Nicole fortfarande på Handelshögskolan i Stockholm. Det hela utvecklade sig till en blixtromans, för redan året därpå hade Peter och Nicole förlovat sig.

Peter Forsberg klev av när Nicole Nordin blev gravid

Nu lever paret ett lyxliv med barnen Lennox, Lily och Diego. Och Peter ser till att prioritera familjen framför karriären.

När Peter Forsberg blev assisterande manager i Modo var det en dröm som gick i uppfyllelse. Men fyra år senare försvann han från posten – efter ett besked från Nicole.

– Det som kanske inte alla vet är att jag klev av inofficiellt redan i oktober 2015, alltså ett halvår innan det vart officiellt. Anledningen till avhoppet var att mitt privatliv förändrades då. Vi hade redan två barn och sedan fick vi hastigt och lustigt reda på att Nicole var gravid med Diego i tredje månaden, vilket inte var planerat. Särskilt med tanke på att det var så pass tätt inpå, Lily hade precis fyllt ett år vid tidpunkten, säger Peter Forsberg i en intervju med Örnsköldsviks Allehanda.

"Jag har mer pengar"

Numera är Peter en etablerad affärsman, med ansvar för investmentbolaget Forspro och delägarskap i fastighetskoncernen Lerstenen.

– Det jag kan säga är att jag har mer pengar i dag än vad jag hade när jag slutade med hockeyn. Jag är nöjd med den avkastning jag fått och var företagsgruppen står i dag, har Peter sagt i en intervju med Expressen.

– Fastigheterna är absolut det som gått bäst för oss. Det började med att vi köpte en fastighet i Örnsköldsvik i början av 2000-talet tillsammans med familjen Sällström, som pappa kände från Umeå. Samarbetet funkade bra och sedan har det rullat på och blivit mer och mer. Man kan säga att fastigheterna är ångloket som dragit oss i alla år.

Nicole Nordin driver skoföretaget Inuikii, som har sin bas i Schweiz.

LÄS MER: Lars Lerin berättar – julen han var nära att förlora allt

LÄS MER: Babben Larssons liv med nya kärleken: "Största lyckokänslan"

LÄS MER: Julvärdarnas okända tragedier: "Slutade fira jul"

LÄS MER: Kungliga älskarinnorna träder fram – avslöjar allt