Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Profilens plötsliga besked – lämnar Nyhetsmorgon: "Tack alla"

09 aug, 2022, 08:30 
AvIbraheem Alsalman

Nu kommer Sofia Geite med besked om framtiden.

Annons
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusketBrand logo
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket

Nyhetsmorgon är TV4:s långkörare. I över 20 år har succéprogrammet hållit oss sällskap på morgonen. Programmet innehåller allt möjligt, från politik och sport till väder och matlagning.

Nyhetsmorgon har många programledare eftersom de kör sju dagar i veckan. En av de mest populära är Steffo Törnquist, 66. Han är minst sagt ett bekant ansikte i de svenska hushållen.

Sedan år 2000 har han varit en av programledarna i TV4:s Nyhetsmorgon och vi har sett flera profiler vid hans sida under åren. Däribland Jenny Strömstedt, 50. Av allt att döma verkar de vara goda vänner även utanför studion. För förra veckan fyllde Jenny år och då passade han med att uppvakta vännen med tårta tillsammans med Jennys make, Niklas Strömstedt, 64.

Annons

Sofia Geites framtidsbesked om Nyhetsmorgon

Under sommaren har många "nya" ansikten dykt upp som sommarvikarier. Sofia Geite, 40, är en av dem och har kommit att bli den personen vi oftast ser vid Steffos sida i morgonsoffan.

"Tjohooo, i morron drar jag igång min 44:e säsong på NyMo (ingen hopp-Jerka direkt, men det är ju så satans kul) jag har genom åren haft lyckan att ha fasta partners som varit sylvassa journalister med mycket fnitter i ögat: Lotta Mossberg, Anna Lindmarker, Jempa Strömstedt. Och nu Sofia Geite", skrev profilen under en bild på sig och parhästen för några dagar sedan.

Nu kommer Sofia själv med ett besked kring hennes framtid i det populära morgonprogrammet. Hon meddelar nämligen att hon lämnar Nyhetsmorgon.

Tack alla ni tittat på programmet idag (och alla andra dagar) - utan er inget Nyhetsmorgon. Och tack Ann Sköld som väckte upp mig i sminkstolen denna söndagsmorgon med penslar, puder och skratt", skriver hon På Instagram.

Annons

Hon avslöjar sedan vad hon kommer göra härnäst:

”Nu - semester igen. Tid för familjen, vänner, sol och värme väntar nu. Vi ses när hösten knackar på dörren”.

40-åringen ska alltså ta en välbehövlig semester. Hon kommer att återigen synas i rutan framåt hösten.

Annons