Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Programledaren satt ur spel av Carolas beteende – allt fångas på film

17 feb, 2023, 14:00 
Carolas plötsliga beteende chockade den folkkära programledaren, och det finns filmbevis.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Hela Sveriges sångfågel Carola Häggkvist har som vanligt fullt upp. Hon firar i år 40 år som artist, och visar inga tecken på att sakta ned – tvärtom. På sin Instagram får vi följa hennes vardag, på scen såväl som bakom kulisserna.

Och under torsdagen delade hon en händelse som stack ut. Hennes beteende får en folkkär programledare att fullständigt tappa hakan.

Zoes viktiga livsval – Carolas personliga stödBrand logo
Zoes viktiga livsval – Carolas personliga stöd

Gry Forsell i chock efter Carolas beteende

Igår var det nämligen programledaren och radioprataren Gry Forsells födelsedag. Det var inte heller vilken dag som helst, utan hon firade ett riktigt jubileum – 50 år!

Dagen firades storslaget, och oväntat. På arbetsplatsen Mix Megapol gick det nämligen inte att undgå att ett födelsedagsbarn anlänt. Hon välkomnades med röda mattan och limousine, och ett oväntat musiknummer...

Annons

Ja, mitt under sändning dyker nämligen Carola upp med ballonger och skönsång. I klipp på Carolas och Mix Megapols Instagram ser vi Carola kliva in i studion och Gry tappar fullständigt hakan.

Carola med ballonger och en mikrofon som sjunger för Gry Forsell på hennes födelsedag
Carola med ballonger och en mikrofon som sjunger för Gry Forsell på hennes födelsedag

Dessutom prydde Gry en storbildskärm på Stureplan och grattades av flera kända profiler.

Carola Häggkvist stora lycka – berättar själv

Trots sitt fullspäckade schema hinner Carola alltså med lite roliga uppdrag vid sidan om. Hon har som sagt ett riktigt spännande år framför sig – det var 40 år sedan hon slog igenom i Melodifestivalen som 16-åring med låten Främling.

Annons

Exakt vad året kommer bjuda på har Carola ännu inte avslöjat, förutom att hon kommer ha sin alldeles egna show på Avicii Arena. Men visst det en hel del mer, hintar hon om på sociala medier...

– Klart jag är stolt och glad över att man fortf ’rockar på’ i branschen efter 40 år på scen! Att Du finns med mig. Och att det fortfarande finns massa sätt och grepp man inte har gjort eller provat på än… Men det kommer jag göra i år!!! Som jag längtat, skriver hon på Instagram om det kommande året.

Foto: TT/Instagram

Annons