Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Rania visar upp lyckan med nyhetsmorgon-kollegan: ”Min partner”

14 jun, 2024, 17:00 
Vendela Lönnqvist
Så fint att se!
Annons

Varje morgon leds tittarna genom aktuella nyhetsuppdateringar och intressanta intervjuer av programledarna på Nyhetsmorgon.

Rania Shemoun Olsson oviss – efter ett år i NyhetsmorgonBrand logo
Rania Shemoun Olsson oviss – efter ett år i Nyhetsmorgon

Proffsiga programledarna på Nyhetsmorgon

Två och två rattar de Sveriges största morgonprogram och det är riktiga proffs vi har att göra med. Allt direktsänds ju, och det är inte så ofta saker går fel.

En av de skickliga programledarna är Rania Shemoun Olsson, som tidigare arbetat som både reporter och nyhetsankare innan hon blev ansiktet utåt för Nyhetsmorgon.

Rania om familjelivet och kärleken Mattias

Utanför arbetstid lever Rania lyckligt gift med maken Mattias, och paret har barnen Tigiris och Irma tillsammans.

När Svensk Damtidning fick äran att prata med Rania om familjelivet, var det en stolt mamma som svarade:

Annons

– De är så vuxna och mogna, det är helt fantastiskt. Jag är så, så tacksam för dem. Och de får mig att bli en bättre människa många gånger. Det är väl det man ska göra som förälder, man ska uppfostra dem och sen ”här, varsågod allihopa, här har ni en fantastisk unge”.

Familjen om fyra bor tillsammans i Älvsjö, och Rania och Mattias kilar fortfarande stadigt – 24 år senare.

– Han skickar sms till mig var och varannan dag. "Tjena snygging! Proffsig idag igen! Vill du bli hämtad från pendeln?". Det låter jättehurtigt men den omtanken, den är så viktig. Det är nyckeln till en fin relation tror jag, har Rania sagt till Svensk Damtidning.

Rania och Thomas om förändringarna i NyhetsmorgonBrand logo
Rania och Thomas om förändringarna i Nyhetsmorgon

Ranias hyllning till kollegorna

Rania är även mån om sina kollegor, och de närmsta består av Steffo Törnquist, Jenny Strömstedt, Jenny Alversjö, Maria Forsblom, Soraya Lavasani, Anders Pihlblad, Thomas Ritter, Martin Järborg och Sofia Geite.

Annons

Det är en hel del kvinnor – och nyligen passade Rania på att hylla dem till skyarna inför en personalfest med TV4.

Innan personalfesten bestämde sig de kvinnliga kollegorna för att styra en liten förfest tillsammans. Det fick Rania att tanka lite extra kärlek, och visade det utåt för sina följare på Instagram:

"En kväll med dessa. Är ofta väldigt tacksam över att jag hamnat på en arbetsplats där jag är omgiven av många kompetenta, starka, snälla och stöttande kvinnor! Det är guld värt. Inte ofta vi kan eller hinner ses utanför TV4s väggar, men ikväll hände det", skriver programledaren under bilden.

Ranias hyllning till manliga kollegan

Det finns alltså ingen tvekan på tacksamheten som Rania känner till sina kollegor – och nu visar hon återigen bevis på kärleken till ytterligare en jobbarkompis.

Under onsdagsförmiddagen publicerade Rania en story på Instagram, där hon och Martin Järborg glatt poserar framför en spegel i TV4-huset.

”Och här har ni min partner!”, skriver hon på bilden följt av en emoji med hjärtögon.

Det är så fint att se den nära relation gänget på Nyhetsmorgon har tillsammans!

Annons