Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Renée Nybergs och David Hellenius mångmiljoner – hisnande summor!

03 jan, 2022, 15:00 
AvIndra Nordemar

David Hellenius och Renée Nyberg är bland TV4:s mest profilerade programledare, och framgångarna i tv-rutan har gett utdelning, minst sagt.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Makarna Renée Nyberg, 55, och David Hellenius, 47, har varit gifta i snart tretton år och genom åren har de båda gjort storsuccé i tv-rutan som programledare.

David har tittarna bland annat fått följa i Let´s Dance, Masked Singer och den egna talkshowen Hellenius Hörna. Och Renée är ansiktet utåt för program som Bytt är bytt och Klassfesten.

För sina insatser har de vunnit kristaller i kategorin Bästa kvinnliga respektive manliga programledare, och i dag är kändismakarna bland TV4:s främsta programledare – och de enorma framgångarna har inneburit en hel del klirr i kassan.

Renée Nyberg om framgångarna: "Har haft turen"

I podcasten TV-fabriken avslöjar intervjuaren Fredrik Ralstrand att Renées egna bolag, Nare Holding AB, omsätter sju-åtta miljoner årligen de senaste åren.

– Ja, eh... ja, svarar en något besvärad Renée som inte är så förtjust i att prata om pengar.

– Är du inte nöjd? Tycker du inte att det är en framgång värd att lyfta?, frågar då Ralstrand.

Annons

– Det har aldrig varit någon drivkraft att tjäna pengar. Sedan är det så att allt det vi gör värderas utifrån hur det fungerar, jag har haft turen att mina produktioner och även under mina sju år som jag drev eget bolag har varit lyckosamma och fungerat bra. Och det i sin tur har så klart genererat avkastning.

David Hellenius och Renées Nybergs mångmiljoner

– Det enda jag kan säga är att det inte är det jag är stolt över. Det som det har gett är ju en trygghet, både för mig själv och oss och vår familj och framtiden. Det går inte att sticka under stolen med.

Samtidigt omsatte Davids bolag DH media 12.4 miljoner kronor 2020, med en vinst på 10.7 miljoner. Och makarnas gemensamma bolag har ett eget kapital på svindlande 66 miljoner kronor!

– Han är duktig, David, säger Renée.

Foto: TT

Annons