Runar Sögaards sanning om Carola visas upp i ny film

Runar Sögaard och Carola Häggkvist

Runar Sögaards självbiografi ska bli film!

Här bryter Carola ihop – efter Amadeus avslöjande
Slå på ljud

Runar Sögaard klev in i den svenska offentligheten när han gifte sig med Carola Häggkvist. Deras äktenskap, som varade i tio år, blev den tidens mest omskrivna kärleksrelation.

Carola förekom flitigt i Runars självbiografi, “Gud gav oss tio bud – jag har brutit nio av dem” (förlaget Bladh by Bladh).

Runar Sögaards självbiografi ska bli film

Runar Sögaard och Carola Häggkvist

Runar Sögaards självbiografi kommer att bli film!

Nu ska boken bli film! Det avslöjar Aftonbladet, som skriver att produktionsbolaget Made by T och filmproducenten Therese Anselmsson har köpt en option på filmrättigheterna.

– Det har inte gått upp för mig helt ännu, jag försöker fortfarande få det hela att sjunka in. Men filmavtalet är påskrivet, säger Runar till Aftonbladet.

Aftonbladet ställer en uppenbar fråga: kommer inte att filmen om Runar också blir filmen om Runar OCH Carola?

– Det var min första fråga och det är klart att svaret som jag fick var både ja och nej. Självfallet var det ju 13 år av mitt liv och även fast äktenskapet upphörde så blev Runar och Carola ett begrepp och vi har en son som är alldeles magisk, så det limmet mellan oss kommer aldrig försvinna, så är det bara, svarar Runar.

– Jag hoppas att det ska vara frid och fröjd och massa kärlek och en lång stor kram. Och hon får gärna sitta bredvid mig på biopremiären.

"Jag har förlåtit henne"

Inför släppet av Runars självbiografi gick Carola ut hårt mot exmaken. Hennes presskontakt skickade ut ett pressmeddelande där Runars bok beskrevs som ett sätt att söka profit "på lägsta möjliga nivå".

Runar sa så här när Svensk Dam frågade om saken.

– Jag har förlåtit henne, men det går inte åt andra hållet, tydligen. Hela huvudbudskapet i tron vi står för går ut att på att man ska förlåta. Och att då visa upp en sådan monumental avsaknad av det… jag tror att folk känner att vissa polletter börjar trilla ner. Hon har alltid kommit undan med allt. Hon var den goda, älskvärda, och jag har varit the bad guy, sa Runar då.

LÄS MER: Julvärdarnas okända tragedier: "Slutade fira jul"

LÄS MER: Kungliga älskarinnorna träder fram – avslöjar allt

LÄS MER: Mona Tumbas kärlekskamp: ”Jag förlät Sven för otroheten”

LÄS MER: Kartläggning! Så har kungligheterna brutit mot corona-restriktionerna