Så är väderprofilernas kärleksliv – lämnade landet med maken

Så är väderprofilernas kärleksliv – lämnade landet med maken

Foto: TT

Hur ser metereologernas kärleksliv ut? Så här lever de med sina respektive!

Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen
1:9

Efter reklamen: Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen

(1:9)

Slå på ljud

Väderprognosen är en självklar del av en sändning från ett aktualitetsprogram som Nyhetsmorgon eller Morgonstudion, men ändå tycks profilerna framför väderkartan förbli relativt okända.

De lever såklart ett liv utan kameror tillsammans med sina respektive. Det här är meterelogernas liv utanför TV–studion!

Nils Holmqvist

Väder–Nils tog TV–tittarna med storm när han började arbeta som metereolog på SVT.

Han gifte sig 2019 med Julia Callegari, 33. Vigseln ägde rum på Vikingsö i Vättern. De träffades i Lund där de båda studerade. Våren 2020 kunde paret välkomna ett första barn tillsammans, sonen fick namnet Pelle.

Nils har tidigare delat sina tankar om att bilda familj:

–Man vet aldrig. Först ville jag inte ha katt, men Julia övertalade mig och nu när vi har vår Gösta så är han vårt allt. Det kanske är en fingervisning om hur jag kommer att bli om vi skulle få barn. Jag tycker bara att vi har det bra som det är nu och är nöjd med tillvaron, sa Nils innan familjebildning när han pratade med Svensk Damtidning.

Nils Holmquist

Foto: TT

Tone Bekkestedt

Tone Bekkestad, 51, var en av de mest välkända meterelogerna under TV4:s väderpresentationer.

För drygt tio år sedan beslutade Tone sig för att lämna Sverige och sin medverkan i TV4 för att börja livet som egenföretagare i Norge. Hon bor numera tillsammans med sin sambo Frithjof, hunden Sara och bonusbarn i ett hus utanför Oslo.

– Ja, han får mig att skratta så oerhört mycket. Han har kunskap om saker jag inte har kunskap om. Han har rest mycket, och är trygg. Vi är på samma plan, har hon sagt till Expressen.

Så blev SVT–profilernas pension – var oroad över ekonomin

Tone Bekkestedt

Foto: TT

Madeleine Westin

Madeleine Westin, som arbetade som väderchef, bor med sin sambo Claes, på en gård på Häringehalvön, en halvtimme utanför Stockholm.

När Westin och maken hittade drömgården, en hästgård nära havet, slog paret till.

Meteorologen föredrar livet på landet:

– Varje dag kommer jag hem till ett lugn. Här finns älg utanför fönstret och mycket rådjur och vildsvin. Det är frihet. För att även andra ska få komma ut har jag turridning med westernhästar. Själv använder jag hästarna för att titta till markerna, berättade hon för Leva & bo för två år sedan.

Madeleine Westin

Foto: TT

Efter Sannas avhopp från allsången – Kalle Moraeus bekräftar: Har fått frågan av SVT

Foto: TT