Sanningen om Carolas skada i Stjärnorna på slottet – klipptes bort av SVT

30 jan, 2022, 06:00 
AvIndra Nordemar

Under inspelningarna av Stjärnorna på slottet skadades Carola, men inget visste varför. Nu berättar SVT.

Annons
5 saker du inte visste om ”Stjärnorna på slottet”
5 saker du inte visste om ”Stjärnorna på slottet”

Stjärnorna på slottet är slut för denna gång.

I det femte och sista avsnittet var skådespelaren Per Andersson huvudperson. Men under säsongen har vi även fått se David Lagercrantz, Grynet Molvig, Marika Carlsson och Carola Häggkvist.

Och det visar sig att det har varit en fartfylld säsong med flera incidenter som tittarna inte fått ta del. Men nu kommer sanningen fram.

Carola skadad i Stjärnorna på slottet – mörkades av SVT

Det är inte sällan som Carola delar med sig av sitt liv på sociala medier. Och i somras då de fem kulturprofilerna intog slottet var inget undantag.

Recept.se Nyhetsbrev

När Per Anderssons dag var slut publicerade hon ett inlägg på Instagram där hon visade upp ett stort blåmärke på underarmen, men hon visste inte hur det hade gått till.

Annons

Och nu när programmet är slut och setts av 1,5 miljoner tittare per avsnitt, publicerade hon en ny bild på blåmärket, med texten:

”Vad hände egentligen på Pers dag i slottsparken? Ni som tror att allt gått lugnt till på slottet tror fel”

Carola fortsätter:

”Detta blåmärke blev till en rejäl böld efter några dagar och jag märkte inte ens hur det kom till… Kan du lösa gåtan?”.

SVT:s svar på händelsen i Stjärnorna på slottet

Men ingen av tittarna har kunnat lösa mysteriet. I programmet skymtas inget som kan tänkas ha lett till det kraftiga blåmärket.

Men nu tror sig SVT ha svaret:

”Det hände förmodligen när Carola spände bågen och höll emot med armen. Jag kan tänka mig att det blev en liten stöt mot armen då när pilen sköt i väg, som orsakade blåmärket. Vi pratade med Carola senare på dagen när vi fått veta att hon fått ett blåmärke. Hon behövde ingen sjukvård för blåmärket”, skriver Ulrika Midunger, projektledare för Stjärnorna på slottet, till Expressen.

Annons

Foto: TT, Instagram

Annons