Sanningen om Lisa Nilssons relation med Benjamin Ingrosso – nu berättar hon

Benjamin Ingrosso och Lisa Nilsson

Lisa Nilsson och Benjamin Ingrosso lärde känna varandra under Så mycket bättre – och sedan kom de allt närmre. Nu berättar Lisa sanningen om relationen.

Lisa Nilsson tvekade först kring att delta när Så mycket bättre-gänget vill ha tillbaka henne. Hon tackade nej till att vara med i jubileumssäsongen – men ändrade sig.

– Det där var en sådan där märklig händelse, att jag ville egentligen inte. Jag var inte så sugen på exponering och tv just då. Men just av ekonomiska skäl var det ju välkommet. ”Oj ett jobb med lön och garanti och kontrakt”. Det kan man ju inte tacka nej till, säger Lisa till Expressen.

LÄS MER: Benjamins starka tro på gud – efter vänskapen med Amadeus

Lisa Nilsson berättar sanningen om relationen med Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso och Lisa Nilsson

Benjamin Ingrosso och Lisa Nilsson är vänner – trots den stora åldersskillnaden.

Men Lisa fick mer än pengar för sitt beslut. Hon lärde också känna Benjamin Ingrosso, 23, och bli ett slags mentor för honom.

– Det har varit häftigt att få lära känna honom just i den här fasen av hans karriär. Jag känner igen så himla mycket och vi har pratat om det och kunnat byta erfarenheter trots att det är sådan åldersskillnad. Jag är ju jämngammal med hans morsa, säger Lisa.

LÄS MER: Emilios avslöjande efter familjebråket - det trodde ingen!

"Jag är som en polare och en storasyrra"

Lisa brukar ge råd till Benjamin, som svarade med att bjuda in vännen till sitt tv-program. De har också spelat in musik tillsammans.

– Jag är väl lite som ett slags polare och storasyrra. Jag kan bli så där storasyrra-aktigt jättestolt fast jag inte är släkt med honom. Jag får en sån familjär och genuin glädje och stolthet när han nu gör så himla bra musik, och att folk tar emot den, säger Lisa.

LÄS MER: Så gick det sen för skådespelarna i "Fanny och Alexander"

LÄS MER: Folkkära julvärdarna som försvann ur rutan – det gör de idag

LÄS MER: Lars Lerin berättar – julen han var nära att förlora allt

LÄS MER: Babben Larssons liv med nya kärleken: "Största lyckokänslan"