Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sexavslöjandet i Melodifestivalen – fångades på bild i hotellrummet

19 feb, 2023, 18:00 

Bilden visar allt. Ett intimt avslöjande bara dagar innan Melodifestivalen sändes i rutan.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I helgen gick den tredje deltävlingen av Melodifestivalen av stapeln, och det blev de norska tvillingarna Marcus och Martinus och Paul Rey som säkrade varsin biljett till finalen i Friends Arena.

Det innebär att turnén nu lämnar Lidköping bakom sig, en plats där det hände både ett och annat...

SVT gör om Melodifestivalen 2023 – allt du måste veta!Brand logo
SVT gör om Melodifestivalen 2023 – allt du måste veta!

Farah Abadis sexavslöjande om Melodifestivalen

Programledarparet Farah Abadi och Jesper Rönndahl har verkligen lyckats skapa rubriker under de tre deltävlingarna. Denna gång är det Farah, som kommer med ett minst sagt intimt avslöjande om hotellrummet hon möttes av i Lidköping.

På sin Instagram publicerar hon bilder på heltäckningsmattan, sängen, och dörrhandtaget i rummet. Man kan lugnt säga att hon är allt annat än nöjd.

Annons

Farah drar det så långt att hon skojar om att det är så pass äckligt att hon får diverse könssjukdomar av att befinna sig i samma luftrum.

"Får herpes av att titta på mattan" Skriver hon under en bild på en fläckig mörkorange heltäckningsmatta.

"Klamydia av dörrhandtaget" Tillägger hon när hon fotar av dörren som är utnött och smutsig.

Enligt Aftonbladets Schlagerbloggen fick istället en ur SVT-produktionen flytta in i Farahs rum. Förhoppningsvis klarade denne sig utan diverse smittor.

Programledarens känga till Zlatan i SVTs sändning

Efter lördagens sändning kunde Farah förhoppningvis varva ned i ett betydligt fräschare hotellrum. Det var ju en hejdundrande sändning, och visst lyckades den skånska programledaren skaka fram några rubriker även denna kväll.

Det var många som höjde på ögonbrynen när hon till exempel i ett inslag erkände att hon inte tycker om fotbollsspelaren Zlatan. Ja, att han fortfarande är landslagets skyttekung och hans otaliga ligatitlar imponerar helt enkelt inte på henne.

När hon efter sändningen fick utveckla resonemanget för Aftonbladet kröp hon inte till korset, tvärtom:

– Jag känner inte honom, jag har aldrig pratat med mannen och jag är ointresserad av det han sysslar med. Jag har ingen åsikt.

Farah Abadi
Trots Malmö-kopplingen säger Farah nej till Zlatan.

Foto: TT

Annons