Siw Malmkvists oväntade drag efter det felaktiga uttalandet – mitt under konserten

Siw Malmkvist har minst sagt en frimodig och härlig personlighet, vilket många nu fått se i "Så mycket bättre". Men i en ny intervju berättar hon om en speciell händelse, då hon oblygt avbröt en konsert.

Slå på ljud

Siw Malmkvist har levererat hitlåt efter hitlåt i åratal, därför blev nog ingen förvånad när hon var ett av namnen på listan av årets "Så mycket bättre"-deltagare.

Trots att hennes tid i rutan blev kortvarig, då hon drabbades av sjukdom, lyckades hon charma hela svenska folket även där. Och det är ju inte så konstigt – Siw har som många troligtvis håller med om en av Sveriges mest underbara personligheter!

Siw Malmkvists succé i "Så mycket bättre" - trots sjukdom

Siw skapade snabbt starka band med de andra i årets upplaga av musikprogrammet, som Viktor och Gustaf Norén, Peter Jöback och Melissa Horn. Men de är inte första gången hon bjudit på sin busiga sida – nyligen fick även Svenne Hedlund och Claes af Geijerstam erfara hennes utstrålning.

I en ny öppenhjärtig intervju med Hemmet Journal berättar hon om en speciell händelse under en konsert av de ovannämnda artisterna.

Siw Malmkvist oväntade drag: "Vänta här nu!"

Siwan var den första svensken som hamnade på den amerikanska Billboard-listan med låten "Sole sole sole".

– Det där med att vi hamnade på Billboard tyckte inte jag var så märkvärdigt – då. Men när Hep Stars och Clabbe och några andra gjorde en nostalgiföreställning på Intiman för några år sedan satt jag i publiken. Och när Clabbe från scenen berättade om hur han var med och tog Björn Skifs till Billboard med Hooked on a feeling, reste jag mig upp och sa: ”Vänta här nu! Jag var faktiskt först!” Det var roligt. Det bjöd Clabbe på.

Foto: TT

LÄS MER: Siw Malmkvists oväntade relation med "Så mycket bättre"-profilen – det tittarna inte får se

LÄS MER: Så mycket bättre: Bilderna på Siw Malmkvist väcker starka reaktioner – "Sluta, TV4!

LÄS MER: Siw Malmkvists privata liv med kärleken Fredrik –beslutet efter 60 år