Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stjärnan förbluffad av Lottas och Mikaels beteende bakom kulisserna: "Hetsade"

29 jan, 2023, 10:00 
Nu berättar stjärnan om vad som egentligen hände med Lotta Engberg och Mikael Sandström när kamerorna slocknade.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kändisparet Lotta Engberg , 59, och Mikael "Soldoktorn" Sandström, 64, är vana vid rampljuset. Inte minst är de vana av att sola sig i det tillsammans, de är ju ett av våra mest offentliga par.

Men vad händer egentligen mellan dem när kamerorna slocknar? Nu berättar en av deltagarna i Fångarna på fortet om det oväntade beteendet mellan turturduvorna...

Mikael Sandströms fräcka drag med Lotta – inför allaBrand logo
Mikael Sandströms fräcka drag med Lotta – inför alla

Lotta Engberg och Mikael Sandström beslut – går emot varandra

Ja, kärleksparet gjorde upp i vad som hade kunnat bli en riktig prövning för relationen... De åkte nämligen ut till Fort Boyard för att tävla – mot varandra – i Fångarna på fortet.

Lotta Engberg hade Bingolotto-kollegan Casper Janebrink och influencern Sebastian Tadros i sitt lag, och Mikael Sandström fick förstärkning av Melodifestivalen-stjärnorna Tone Sekelius och Theodor "Theoz" Haraldsson.

Det spelades in i somras, och det verkar ju inte ha blivit några större konflikter på fortet eftersom paret fortsatt kilar stadigt. Dessutom fick de mersmak på utlandsresorna tillsammans och tog sig en avstickare till varmare breddgrader strax innan jul.

Annons

Lotta Engberg och Mikael Sandströms agerande när kamerorna slocknar

Ja, det blev en tuff kamp paret sinsemellan, men såklart med glimten i ögat. Det hela är ju bara på lek – men nu kommer det fram att turturduvorna tagit det mer seriöst än man kan tro. För visst är det två vinnarskallar vi har att göra med!

Lottas lagmedlem Sebastian Tadros var ju med under hela resan, och fick se hur Lotta och Mikael betedde sig när kamerorna hade slocknat. Och det visar sig att deras kamp om vinsten inte var spel för galleriet.

– De tävlade verkligen på riktigt och gjorde allt de kunde för att vinna över varandra. Jag tror att det är en viss känsla när man kommer hem, att veta att man vunnit över den andra. Vinnaren kan nog leva på den ett tag, säger Sebastian till sajten Hänt.

Det stanande inte heller på fortet:

– De pikade varandra tills vi kom hem till Sverige kan jag säga. De höll på hela dagen och hetsade mot varandra. Det var väldigt kul.

Foto: TT/TV4

Annons